Младшата на Черно море със служебна победа за Купата на БФС

18:01
Младшата на Черно море със служебна победа за Купата на БФС
Тимът на Черно море набор 2000 се класира за четвъртфиналите в турнира за Купата на БФС след служебна победа над отбора на Спартак (Пловдив).
 
Днес на стадиона под Аспаруховия мост пловдивските „соколи“ оставиха връстниците си от Черно море без опонент и след победата с 1:0 в първата среща и общ резултат 4:0, малките „моряци“ вече чакат жребия за следващия кръг, който ще се тегли на 3 ноември.
 
„За съжаление в България има такива моменти, не бива да се сърдим на никого. Ние сме готови, противника го няма и съжалявам. Бяхме се настроили за игра в едно хубаво време и щеше да стане един хубав двубой. Съжалявам също, че децата се бяха настроили за мач, а такъв няма да има. В първата среща показахме добра игра, победихме с 1:0. Мачът беше на много високо ниво по всички показатели и Спартак играха много добре. Отношенията бяха изключително добросърдечни и приятелски. Ние сме в отлично настроение, готвим се за следващия мач, който е след няколко дни във вътрешното първенство. Гледаме си програмата. Нашата цел преди всичко е да изградим такива състезатели, които да бъдат готови за мъжкия футбол и е радостно, че треньорското ръководство на мъжкия футбол дава все повече шанс на момчетата от школата“, коментира пред Медийна група „Черно море“ наставникът на малките „моряци“ Тодор Марев.
 
„Оформен е доклад в който е отразено, че отборът гост не се е явил до 30 минути след началото на срещата, както предполага наредбата. Този доклад, който се оформя се праща в БФС и съответно комисията, която се занимава взима необходимото решение и съгласно наредбите се налагат съответните наказания на отбора, който не се е явил. Отборът на „Черно море“ се класира на четвъртфиналите. Да му пожелаем успех и ползотворна работа на всички, които се ангажираха да проведат тази среща, но за съжаление останаха излъгани от гостите от Пловдив. Например децата на Добруджа загубиха първия мач с 6:0 от Берое, но вчера отидоха в Стара Загора, играха, също загубиха, но децата трябва да играят, не да печелят със служебни резултати“, разясни ситуацията дежурния делегат на непровелата се среща Иван Манолoв. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация