Триумф за Мидълзбро срещу Ман Юнайтед след драма с дузпи (видео)

00:51
Триумф за Мидълзбро срещу Ман Юнайтед след драма с дузпи (видео)
Мидълзбро отстрани Манчестър Юнайтед на осминафинал от турнира за Купата на Лигата.

Тимът от Чемпиъншип надви червените дяволи на "Олд Трафорд" след изпълнение на дузпи. Редовното време и продълженията завършиха при резултат 0:0.

При изпълнението на 11-метровите наказателни удари Боро спечели с 3:1.

Уейн Рууни, Майкъл Карик и Ашли Йънг бяха неточни за домакините от бялата точка. Единствено Андреас Перейра вкара своята дузпа за Юнайтед.

Дейвид Нюджънт пропусна дузпа от отбора на гостите. Това обаче не се оказа решаващо, тъй като Грант Ледбитър, Стюърт Даунинг и Бен Гибсън реализираха своите 11-метрови наказателни удари.

Състави:


Манчестър Юнайтед: Ромеро, Дармиан, Смолинг, Блинд, Рохо (61 - Йънг), Карик, Фелаини, Перейра, Лингард, Уилсън (46 - Рууни), Депай (71 - Марсиал)

Мидълзбро: Мелиас, Калас, Аяла, Гибсън, Френд, Нсуе, Ледбитър, Стивънс, Даунинг, Де Пеня (78 - Зукулини), Кике (84 - Нюджънт)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petko9305
29.10.2015 13:12

Абе това определено не е онзи Юнайтед,, който мнозина са свикнали да виждат.
Просто ЛВГ, не е от треньорите които ще рискуват за да направят нещо велико.
ЛВГ, си пада предимно тактик и използва математика.
Проблемът е, че тая топка е кръгла като планетите и е невъзможно да се определи с точност, колко паса и под какъв ъгъл трябва да бъде ритната топката, та да влезе в вратата и ГОЛ.

ub7
29.10.2015 11:12

депай отново трагичен. да си пускат лингаард -мн повече ще помага. браво на боро.

vaskooo
29.10.2015 09:56

Не съм гледал мача, но изгледах репортажа и ми се видя, че Юнайтед имаха дооста положения , даже 100%-ови, за гол. На Боро имаше два удара, как така са заслужавали да бият в редовното време не знам. Но пак казвам ,че не гледах мача. А и защо не дадоха 800%-овата дузпа от това видео, може и други да е имало, но тук повториха едно положение, което от 300 пъти трябва 300 да се свири дузпа. Просто след САФ наистина има ужасна тенденция да се свири против Юнайтед, не знам от какво са наплашени реферите или може би толкова и си могат. Не коментирам футбола, тъй като както казах не съм гледал мача, а само подбраните моменти в това подробно видео *smile*

joro1881
29.10.2015 09:40

Пореден Ван провал ! Дните до истичането на договора му ще са безкрайно дълги

NoDiggity
29.10.2015 09:20

Докато тоя ненормалник е начело на отбора все такива резултати ще са, да не кажа и по-зле! Мисля да пропусна да гледам следващите 1-2 мача, защото просто се ядосвам без смисъл! Поне моите разбирания за футбол са като седна да гледам някой мач да гледам мотивиран, нахъсан и добре играещ отбор, какъвто беше и винаги е бил Юнайтед! В момента гледам жалко подобие на футбол без грам идея и грам риск. Не рискуваш ли поне малко във футбола си пътник! Само с пасове назад напред няма да стане

bojkt
29.10.2015 12:21

За конкретната загуба ЛВН си е виновен, че излиза с почти всички резерви и подцени Боротата като реши, че едва ли не те сами ще се бият. Относно цялостното представяне през сезона (въпреки, че Юнайтед се бори за титлата, играта им е отвратителна и скучна) вина отново има ЛВГ, тъй като през последните 2 сезона купува и продава по 4-5 играча, всяко лято. Нали той си ги е купувал, да не би сами да са се докарали в отбора..... би трябвало с тия заплати и условия да бият с по 3-4 на 0 всеки мач, ама уви... Личи си, че не знае как да ги мотивира и менажира. Като цяло не е сработен отбора, де се вика още на си си е*али жените един на друг, очакваме да се разбират по терена... Положителното от отпадането е, че сега ще могат да се съсредоточат върху първенството и ШЛ, а след като отпаднат и от ШЛ(което е неизбежно с тази игра) и само върху първенството, което би трябвало да им е приоритет, пък ако не друга има и ФА къп и току виж стане чудо....

Amateur1878
29.10.2015 10:31

Първо: би следвало да направиш разлика между това да ръководиш национален отбор и клубен отбор. Второ: Ван Гаал водеше Байерн преди близо 6 години. Трето: в Бундеслигата и Гацо Бацов да отиде, пак ще спечели нещо с Байерн.

RoSKo0o0
29.10.2015 10:22

Не е от треньора. Като беше начело на Холандия и Байерн му нямаше нищо, просто защото отборите могат да играят футбол. Вашите пенсионери не знаят изобщо за какво става дума. Само Швайни! *lol* FLAME!

valeri777
29.10.2015 06:42

Според някаква статистика във Юнайтед са на второ място във света по най високи заплати на футболистите!Не разбирам със какво са заслужили?Трябва ръководството да смени начина на възнаграждение.Играеш посредствено и слабо половината от заплатата .Представяш се добре пълно възнаграждение, печелиш титли допълнителни бонуси.Вижда се че този тренер става само за някое свое измислено тики таки. Да си взима бумагите и да ходи във Туркместан да води някой отбор.Никакви наставления, никакво надъхване никаква тактика от негова страна.Трябва да си мазохист да издържиш да гледаш 90 мин.от играта им! Надявам се това някога да свърши и любимият ма милиони хора по света клуб да заиграе отново футболът който сме свикнали да гледаме! П.П фен със на този отбор от 1987 год.

Big_Ivan017
29.10.2015 05:44

Евала на Боро! Играха много достойно и мисля че си заслужиха победата над Юнайтед, а аз лично се надявам и да ги видя във ВЛ догодина! *smile*

lilikoli
29.10.2015 01:55

искам да гледам нахъсан отбор раздаващ се докрай,много положения,битка по терена пък тогава и да губим поне ще съм гледал хубав мач,а не 11 човека да правят 1000 паса и да не успяват да създадът 1 голово положение и да излизат на ОТ плахо срещу сити,определено ЛВГ трябва да се осъзнае или да бъде сменен.Имаме много добър отбор който може много повече от това

lilikoli
29.10.2015 01:50

основната причина да стана от МЮ беше хубавата,бърза и борбена игра която показваха преди,а сега е толкова бездушевна и скучна за гледане *sad* определено стилът на ЛВГ не ми допада,верно е,че сме на 2 точки от 1вото място,но не може да губим от Мидълзбро като домакини,да се радваме на Х със сити и толкова скучно да играем

red_machine
29.10.2015 01:49

Боро заслужаваше да спечели още в редовното време, няма какво да се заблуждаваме.*smile*

Captain_Vidic
29.10.2015 01:42

Автоголът на Блинд беше пълен шок, дори започнах да се смея,беше абсурдно просто...после и това фрапантното отиграване на Ромеро в стил "Ники Михайлов" и като цяло пак никаква игра от Юнайтед...с доста добър състав излязоха и очаквах победа макар и трудна, защото Боро са си стабилен отбор,но и днес пълно разочарование, дузпите бяха трагични,подарък за вратаря! Мисля че трябваше днес да се раздадът и да зарадват феновете с една хубава победа, ей така за самочувствие!

kapitana123
29.10.2015 01:04

Не дадоха нито едно нормално повторение на отменения гол за Мидълз, което ме навежда на мисълта, че си е бил съвсем редовен, както си изглеждаше и в реално време.

borjo
29.10.2015 01:17

А за 3те спорни отигравания на Мидълзбро с игра с ръка в наказателното поле нещо няма ли да споделиш?