Тотнъм прецаква Юнайтед, дава Бербо в друг клуб

12:11
Тотнъм прецаква Юнайтед, дава Бербо в друг клуб
"Шпорите" са готови да продадат българския нападател в редиците на Барселона или АС Милан срещу занижената цена от 25 милиона паунда.

Лондончаните поискаха от Юнайтед да плати 30 милиона паунда за него преди да ги обвинят, че нарушават спокойствието на тяхната звезда.

Фърги отвърна на Тотнъм заклеймявайки ги за "лицемери".

Ако подобен трансфер бъде осъществен, то Сър Алекс ще бъде още по-бесен след започналата словесна война през изминалата седмица между двата отбора относно Бербатов.

Треньорите на Барселона и Милан Пепе Гуардиола и Карло Анчелоти са запалени почитатели на бившата звезда на Байерн Леверкузен. Асът на Барселона Самуел Ето\'о се явява ключа към тази сделка.

Каталунските гиганти ще привлекат Бербатов единствено, ако убедят камерунския нападател да напусне. Милан също чакат да разберат дали могат да привлекат Ето\'о, преди да направят оферта за Бербатов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RS_StoeV
24.07.2008 16:23

Няма да се учудя, ако стане отново много шум за нищо и да си остане в Тотнъм

roommen
24.07.2008 15:47

Както искате го приемайте , ако искате ме ругайте ,но моето мнение от това което виждам е, че Бербатов става единствено за клубен футбол , на ниво национален смятам ,че сме по добре без него .Отстрани погледнато ми се струва ,че разваля морала в отбора ,някак си дистанцира останалите от себе си и това му пречи да е продуктивен .

AlexAng
24.07.2008 14:57

Ммм,дааа. Тук явно хората се изявяват като големи специалисти.Я да видим как ще обяснят това , че Интер / не само с Мартинс / едва се докопа до scudeto. Но там е пълно и с други "големи западни звезди" .
Колкото до Бербо няма съмнение това е най-добрия и учудващо интелегентен футболист който имаме и още дълго ще е така

vm244
24.07.2008 13:56

Абсолютно съгласен съм с мартото и руиз. Хора ние с вас виждаме истината каквато е.

skruc
24.07.2008 13:26

Mangoveca, Кежман е сърбин, а Муту... ой като играе често изчезва тъч линията. Въобще не са по-класни от Бербатов. Това, че още не е играл за някой гранд не го прави по-слаб или по-малко класен футболист.

svetlio_vn
24.07.2008 13:19

Бербатов е играч за Шампионска лига => мястото му е в тим , който ще играе там , ако ли не по-добре да остане в Тотнъм . Не само това е причината да смятам,че трансфер в Милан н е добър за него - всички знаем как се играе в италианскот първенство . Някой анти-бербатовец ще каже , че така ще се провери дали е такъв класен нападател , но аз предварително ще му отговоря , че много светвони величия са се проваляли в калчото и няма гаранция , че нашето момче ще успее там

roommen
24.07.2008 13:01

Проблемът на българските футболисти е че са родени в България и не се котират ...за какви ли не футболни разочарования се дават луди пари , но са родени в страни с традиции и успехи ...ако някой ми каже Муту или Кежман какви звезди са ,че играха в Челси

martototo
24.07.2008 12:57

Ако има отбор който най-добре ще му пастне това е Милан.(всеки може да си обясни защо).


Аз лично съм на мнение че Митко не е достатъчно добър, и че всеки един нападател на по стойностен отбор е с класи над него.

Не е нужно да изброявам имена,дори не е нужно да споменавам и СУПЕРЗВЕЗДИ който взимат луди пари.

Аз просто давам пример с Обе Мартинс, или какво ? сега ще се намери някой да каже че Бербатов е по добър ....... Мое мнение .... НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА !!!

ruiz
24.07.2008 12:40

Пенчо Пенчев го искат в Рома, след два дни от Арсенал, следващата седмица Атлетико Мадрид пита за него, на опашката се нарежда Евертън, но май ПСВ ще ги надцака, но да видим колко ще извади Хамбургер за нашето момче, но не е ли по- добре да предпочете Глазгоу Рейнджърс,чакай, чакай, скаут на Ювентус го е гледал...
Финал- Пенчо Пенчев подписва с Ерзурум- Турция. Стойност на трансфера- 350 000 долара на четири транша. Ей такива сцени се разиграват около нашите звезди през всеки транферен период.

vm244
24.07.2008 12:30

Накрая "най-добрия български играч" ще си остане в Тотнъм. Журналистите не искат да кажат истината че никой клуб от световна класа не иска да даде над 10 млн паунда за "Бербо" по простата причина че той не е достатъчно добър. Знам истината боли