Собственикът на Сиско Рома вкара в кревата си бивша на Коко

20:17
Собственикът на Сиско Рома вкара в кревата си бивша на Коко
Марио Кача, който е собственик на италианския Сиско Рома, е успял да да вкара в кревата си бившата изгора на Франческо Коко Мануела Аркури, пишат медиите на Ботуша.

Двамата се запознали в началото на лятото в Сардиния, където били на почивка. 32-годишната Аркури, която е и един от най-известните италиански модели, веднага омая главата на строителния предприемач Кача, който точно пристигал от контролната среща на своя тим срещу Ювентус.

Както е известно, Юве почти всеки сезон играе контрола по време на лагера си в Пинцоло срещу четвъртодивизионен отбор и през тази година тази чест бе представена на играчите от Сиско Рома, които се представиха на ниво и загубиха само с 1:4.

Президентът им бил в добро настроение, когато пристигнал на слънчевия остров Сардиния. Всичко се развило по още по-прекрасно за Марио Кача, когато той срещнал сексапилната Мануела, с която до преди това се познавал само бегло.

Двамата прекарали слънчеви две седмици на прочутия курорт и според италианската преса те щели скоро дори да заживеят заедно.

Преди няколко години мис Аркури бе пред сключване на брак с бившия бек на Милан и Итер Франческо Коко, но в крайна сметка всичко между тях пропадна заради склонността на играча да не може да бъде само с една жена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_krika
31.07.2009 22:46

Много яка кака.Доста РАБОТА има по нея *thumb_up*