Гриша Ганчев обещава премии на ЦСКА за купата

09:51
Гриша Ганчев обещава премии на ЦСКА за купата
Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев прави всичко възможно тимът да продължи напред в турнира за Купата на България. По информация на "7 дни спорт" бизнесменът е решил да посети отбора на лагера в Плевен преди двубоя с местния "Спартак" от 1/8-финалите в надпреварата. „Армейците“ гостуват утре на плевенчани, като срещата започва в 13:30 часа.

Днес тимът се отправя към Плевен, където ще бъде на лагер. Бизнесменът все още не е посещавал официален мач на ЦСКА. Последната среща, на която присъства Ганчев, беше приятелски мач именно със Спартак Плевен, загубен с 0:1 от "червените" в Тетевен преди началото на сезона.

Основната цел на визитата ще е да бъдат успокоени играчи и треньори, че клубът ще бъде спасен въпреки тежката ситуация. Играчите ще получат и сериозен финансов стимул при категоричен успех срещу отбора на Спартак. Амбицията на цялото ръководство начело с Гриша Ганчев и Юлиян Инджов е отборът да стигне максимално далеч в турнирната битка.

На срещата с отбора се очаква да присъства и спортният директор Пламен Марков. Иначе футболистите за пореден път са изразили пред ръководството, че нямат проблеми с настоящата ситуация около клуба. След като преди дни изпълнителният директор Пламен Марков успокои треньорския щаб, че всичко ще бъде наред, на свой ред Христо Янев е говорил с футболистите и им е казал да не обръщат внимание на информациите. Наставникът на"червените" е поискал от своите футболисти да бъдат съсредоточени върху своите действия на терена, а не на слухове и догадки. До този момент, каквото зависи от играчите на ЦСКА, те го правят - лидери са в Югоизточна "В" група, продължават напред за Купата на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация