Суарес блести с хеттрик, Барса изравни Реал (видео)

21:30
Суарес блести с хеттрик, Барса изравни Реал (видео)
Барселона се изравни по точки с Реал Мадрид на върха след домакински успех с 3:1 над Ейбар в среща от деветия кръг на Ла Лига.

Преди началото на мача футболистите на Барса излязоха с фланелки в подкрепа на легендата Йохан Кройф, който се бори с рака.

Луис Енрике беше избрал Сандро Рамирес за трети нападател в отсъствието на Лионел Меси. Хавиер Масчерано очаквано влезе в халфовата линия предвид кадровите проблеми в тази зона. Хосе Луис Мендилибар разположи отбора си в 4-2-3-1, разчитайки в нападение на Борха Гонсалес - Бастон.

Луис Суарес беше големият герой, след като се отличи с хеттрик (21', 48' и 84') точно година след първия си мач за каталунците. Борха Гонсалес - Бастон отбеляза първи в десетата минута. В 83-ата минута реферът Дел Серо Гранде незнайно защо изгони Хавиер Масчерано.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Brezov25
26.10.2015 07:42

трето скапано видео с 1 гол много сте добри в този сайт

Uigtfri
26.10.2015 00:41

Току-що прочетох коментар в друг форум как не сме задържали Деулофеу, как сме захвърлили още един юноша и т.н.. Аз обаче като го наблюдавам това момче с екипа на Евертън мога да кажа, че изобщо не трябва да съжаляваме, че го продадохме, ама въобще. Младежът е абсолютно копие на един друг провалил се талант Стефан Ел Шаарави - хора, които повече се интересуват да им са добре прическите, вместо да се стремят да помагат на отборите си. Не мисля, че такива характери имат място в двата най-титулувани отбора в света, макар и единия да изживява кризисен период.

MaLkO_LuD94
25.10.2015 21:37

От последните 10 мача в 9 ни вкарват гол за какво говорим *erm* Все пак 3-те точки са си 3 точки да са ни честити живи и здрави след завръщането на Меси трябва нещата да се получават доста по-лесно *thumb_up*

katal0neca
26.10.2015 10:46

И Маркиньос от ПСЖ-то, и Лапорт от Атлетик Билбао няма да откажа. Даже си мисля, че е по-добре Лапорт, защото си е свикнал вече с испанския футбол и е неизменен титуляр за Билбао за последните 2-3 сезона, а е едва на 21 години. Докато Маркиньос 1-во не знаем как ще се справи в Испания, 2-ро не е толкова редовен титуляр за ПСЖ, тъй като е трудно в конкуренцията на Тиаго Силва и Давид Луиз, а пък е и по-слаб физически от Лапорт.

Uigtfri
26.10.2015 01:46

Бартомеу беше предпочетен пред Лапорта под претекст уж да не се пипа нищо по най-високите етажи в клуба или поне аз така си го обяснявам. Може би и факта, че отборът грабна требъл през миналия сезон, фаворизира Бартомеу при изборите. За съжаление човекът си спечели още един мандат, а белким след този негов успех насочи и вниманието си към едно от нещата, които олицетворяват този уникален тим, а именно школата. Надявам се наистина да има подобни намерения, взимайки един от моделите, по които Лапорта щеше да работи в клуба и поне малко да компенсира неговата така усещаща се липса. Колкото до защитата - Енрике разполага с достатъчно бранители, естествено Масчерано е над всички - истински лъв, истински стълб. Проблемът обаче е, че Пике от година насам играе на обезболяващи инжекции (има бедрена контузия доколкото знам), а това неразположение логично му пречи и да играе на 100%. Вермален пък е редовно контузен, а Матийо е дърво. Остава Бартра, който е на приливи и отливи.

stefanBG111
26.10.2015 01:16

Може да се пробваме за Маркиньос от ПСЖ, знам че имахме интерес към него. На мястото на Дани Алвеш имаме Роберто, а и треньора е казал че ще пуска и Алеиш Видал десен бек, така че тази зона е добре, трябва ни централен и конкурент на Алба. Няма да е излишен и още един качествен халф, но нека се оправи защитата.

stefanBG111
26.10.2015 01:08

Да прав си, че трябва да се погледне към школата и аз бих искал да налагаме повече наши юноши, всъщност на нас ни трябва защитници, а това за халфове, беше предложение, но няма да излишен поне един от двамата да вземем, Иниеста все по често се контузва, а на нас ни е пределно ясно че много трудно ще намерим заместници на Шави и Иниеста, най ми е гадно че изпуснахме Тиаго. А и в отбора е нужна свежест, не съм казал да купуваме на килограм, но поне ни трябва заместници в някои зони, приоритет е купуването на качествен централен защитник. Всичко случващо в школата е по вина на ръководството, ако беше Лапорта сега щеше да върне Уницеф на екипите и щеше да обърне сериозно внимание на школата.

katal0neca
26.10.2015 01:00

Така, първо да кажа честита ни победа! Второ - защитата ни този сезон е в трагична форма. Определено трябва да се купят защитници, но ние това си го повтаряме от години. Взеха се Матийо и Вермален, но файдата е никаква - единия 2/3 от сезона контузен, другия направи 1-2 добри мача и след това 10 слаби. Според мен трябва да се вземат по млади перспективни защитници макс до 25 години, но разбира се ръководството няма да седне да ни чете коментарите, които пишем тук ами си знае неговото. Трето - Uigtfri да те поправя и допълня малко: Адама Траоре не е под наем в Астън Вила, а е продаден там (мисля, че е с договор за 5 години). Колкото до Денис Суарес и той е продаден на Виляреал, но с някаква опция за обратно откупуване (не съм сигурен, но мисля че до 2 години можем да си го върнем срещу съответната сума в договора). Иначе мнението ми за халфовата ни линия е, че може и без да се купуват нови играчи. Арда Туран може да се пробва да играе там и ако се справя, ще е добре. От другия сезон се връща Халилович и на него може да му се даде шанс. А и ако Денис Суарес се утвърди като 1 от водещите играчи на Виляреал този сезон, можем да се възползваме от договора му и да си го върнем. Но определено главен приоритет е защитата!

Uigtfri
26.10.2015 00:15

Гледам, че се води дебат тук... Стефане, необходимо е да се погледне малко към тази прословута Ла Масия (сиреч хората от втория отбор). Не е нужно да се купува на килограм, както например през лятото на 2014 г., когато се взеха един куп футболисти. Да не говорим, че играчи като Верати и Гюндоган (твоите предложения за трансфери) най-малко нямат място в Барса. Или поне не единия. И да, пределно ясно е, че в последните години нямаме така да се каже хващащи окото кадри, но специално в момента няколко се проявяват. Лично мое мнение е, че съвсем спокойно момчета като Сампер, Грималдо, та дори Гумбау могат да получават шансове в някои по-незначителни двубои. Тейо, Халилович и Адама Траоре пък са под наем съответно в Порто, Спортинг Хихон и Астън Вила, а с Денис Суарес въобще не знам какво става. От лятото ми се губи този младеж - под наем ли е, не е ли под наем, не знам? Така или иначе обаче имаме качество сред юношите, а един Грималдо поне според мен би бил достоен заместник на Алба за в бъдеще, като се вземе на предвид, че Адриано не е първа младост (днес му е 31-ия рожден ден).

stefanBG111
25.10.2015 23:25

Да между другото Роберто много добре се справя в защита и е много по-добър избор в момента от Алвеш. Зимата или Лятото трябва да вземем 2-3 защитници поне. На Пике и Алвеш им трябва пейка, а имам чуството че и Масчерано ще трябва да седне, да видим тогава, като имат добри конкуренти дали няма да се стегнат. Дано ръководството си отвори очите, че нямаме защита и добре че е нападението ни да ни спасява. В халфовата линия също е мъка без Иниеста и там трябват поне 2 нови. Верати и Гюндоган ще са страхотен избор за халфовата.

danialves2
25.10.2015 21:47

И с Меси и без Меси защитата е трагична. Каквото и двойка централни защитници да играе все допускаме гол, все едно за първи път играят заедно, а Дани Алвеш просто не показва абсолютно нищо. Сержи Роберто без проблем би го изместил, ако не беше контузен.