Юнайтед без кадрови проблеми срещу Сити

11:55
Юнайтед без кадрови проблеми срещу Сити
В щаба на Манчестър Юнайтед нямат особени проблеми с контузени играчи преди ключовия сблъсък с градския съперник – Манчестър Сити. Двата тима ще се срещнат тази неделя на "Олд Трафорд" , в мач от 10-ия кръг във Висшата лига.

"Ситуацията при нас наистина е доста добра, имайки предвид, че единствено Люк Шоу и Пади Макнеър са с по-тежки травми и ще отсъстват за дълго време от терена. Проблемът при Ашли Йънг е, че не е тренирал в последните три седмици, и поради тази причина той също отпада от сметките за двубоя със Сити. Като цяло винаги е добре, когато мениджърите имат по-богат избор от играчи. Това е и основната разлика през тази година в сравнение с миналата, когато нямах толкова много опции кого да пусна в игра”, заяви преди срещата мениджърът на червените дяволи Луис Ван Гаал.

На противоположния полюс е ситуацията при гражданите, които ще бъдат без двама от най-важните си играчи в лицето на Серхио Агуеро и Давид Силва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReliableLive
24.10.2015 20:16

Може би с този коментар рискувам да си навлека гнева на много хора, но това си е мое мнение и искам да го споделя. Юнайтед са изключително късметлийски отбор, а не толкова добър. Ще се обоснова. Като започнем с класирането им миналия сезон за ЩЛ. Е няма такъв късмет... Не искам да обидя Юнайтед, но те не бяха отбор за топ4. Просто изключително слабият сезон за Ливърпул и Евертън ги изстреля в топ4. Та сега пак.. Излизат в мач срещу Сити. Те нямат кадрови проблеми, а Сити са с пълен лазарет и то все на ключови фигури.. В момента те НЕ са по-добрия отбор, но късмета пак ги налази и най-вероятно ще ударят градския съперник.. Изключително съм разочарован че гражданите няма да са в пълен състав, защото тогава и късмета нямаше да спаси дяволите.

AC_Milan_92_45
25.10.2015 15:22

ооо вие по акъла на тея ако се водите...

Red_Manc
25.10.2015 15:13

Чакай малко това, че няколко фена се изказват предварително преди мача не означава, че всички са такива. Има и ваши фенове които се изхвърлят предварително, но ние нищо не казваме.

AC_Milan_92_45
25.10.2015 14:26

Чакай малко приятел, мнооого се изпонасилиха сума хора "Юнд да треснал Сити". Преди мача, ооо тез контузени, тез дюнери, тез шити ще ти счупим.... след мача, ама сити бяха по-добри, поздравления и такива "уважителни" думички за замазване. Още нищо не са треснали, като треснат, тогава говорете. КДБ е в супер форма, Стърлинг също, Навас си е там, ЯЯ е там, на Бони може да му се отвори късмета, Фернандо и Фернандиньо са си там, Коларов, десния си е наред, Мунгала и Отаменди... почакайте малко, да добрите ни ги няма, но тези ако са по слаби от състава на Юнд, ходете се прегледайте. Мача си беше и си е троен, айде до след мача, УСПЕХ

Bitten
25.10.2015 00:28

ХАахахХАхаХах *lol* Това ми хареса. Аз по същата логика мога да кажа следното 'мнение': Юнайтед трябваше да са шампиони миналия сезон, но на, късмета на другите отбори от топ 4 ни попречи в това ни начинание, също както и каръка ни, да имаме най-много контузени играчи за 1 сезон в историята на ВЛ. Жалко наистина, челси бяха страшни късметлии, че всяка седмица имахме по 4 човека контузени - иначе тежко им. Айде слез на земята. След първенство продължило 9-10 месеца и 38 изиграни мача, всеки е там където си е заслужил да бъде. Шампион може да се стане и с 20 победи и 18 загуби, ако прекия конкурент има 18 победи и 20 загуби. Отборите не се състезават с представата на ReliableLive за това кой къде ЗАСЛУЖАВА да бъде, а с другите отбори в лигата. Ако 19 отбора са изключително слаби, единия който е само слаб (без зиключителното) е шампион.

ReliableLive
24.10.2015 20:52

Изказвам си мнението приятел. Защото сезон 13-14 , в който Ливърпул едва не стана шампион и беше с убийствена така, не можеш да го сравниш със сезон 14-15, в който Ливера беше просто различен отбор. Същото се отнася и за Евертън. Просто изключително слабия сезон и на 2та отбора от Ливърпул, беше в основата на класирането на Юнайтед в топ4, а не толкова тяхната класа.

ReDeViL666
24.10.2015 20:32

Голям късмет сме извадили миналият сезон! Супергранда Ливърпул , който всяка година е във топ4 и се бори за титлата - видиш ли , не е бил във форма миналият сезон и не ни е преборил за място в топ4! Всеки отбор който е изиграл 38 мача си е заслужил мястото на което е! Късмет може да има в група от ШЛ и загубиш един или два мача! За първенство да говориш за късмет е просто смешно!