Десет от Рубин извоюваха точка на "Анфийлд" (видео)

00:11
Десет от Рубин извоюваха точка на "Анфийлд" (видео)
Ливърпул и Рубин Казан завършиха наравно 1:1 на "Анфийлд" в среща от група В на Лига Европа.

Главен съдия на двубоя бе австриецът Роберт Шьоргенхофер.

Това бе втори официален мач за Юрген Клоп начело на червените.

Немският специалист продължава да е без победа в актива си като наставник на мърсисайдци.

Българинът Благой Георгиев започна като титуляр за отбора от Казан и остана на терена до края на мача.

Срещата започна лошо за английския колос. В 15-та минута Марко Девич откри резултата след асистенция на Кузмин.

Именно десният бек на Рубин обаче се превърна в антигерой за своя тим. В 19-та минута Кузмин получи жълт картон, а петнадесет минути по-късно той бе изгонен.

В 37-та минута пък Емре Джан успя да изравни резултата.

Въпреки численото си превъзходство обаче, Ливърпул не съумя да стигне до трите точки през втората част. Клоп се опита да форсира защитата на руския тим, пускайки в игра Кристиан Бентеке и Роберто Фирмино, но напразно.

В крайна сметка точките бяха поделени. След днешния мач Ливърпул събра 3 точки от 3 двубоя. Рубин има два пункта в актива си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

scouser_pool
23.10.2015 19:29

Иначе и Сити и Челси имат на хартия по-скъп отбор от Атлетико Мадрид примерно ама последните няколко сезона Челси ядоха пердах от испанците

scouser_pool
23.10.2015 13:13

До коментар [@comment 1848025] от [@user BlakYellowPower]:

Преди няколко дена се оплакваше някъде от феновете на английските отбори въпреки че нямаше нито 1 такъв в конкретната тема...сега идваш тук и хейтиш

Sasho_Ivanov
23.10.2015 12:29

До коментар [@comment 1848025] от [@user BlakYellowPower]:

Стига си се заяждал! На всеки му е ясно, че ВЛ е най-силното първенство като сложим всички отбори под един знаменател.Хубаво грандовете на Англия не силни колкото испанските колоси Реал и Барса, или Байерн и ПСЖ.Но аз съм почитател на ВЛ, и смея да твърдя, че по-нискоразрядните отбори във ВЛ, са по-силни и по-богати от тези в Испания, Германия, Франция, и Италия.Само да вметна, че във ВЛ играят по-силни футболисти, а и няма сигурно мачове докато не се свири край на мача.

Казвам го като фен на Байерн.


23.10.2015 19:53

Изобщо не мразя висшата лига, даже ако няма испански мач се случва и да я гледам, обаче не съм съгласен с изхвърлянията че е най-силното първенство. Най-гледано и богато може, но откъм сила изостава и не само от испанското. Не знам как реши че щом Суонси и Кристъл Палас побеждават водещите отбори в Англия, то Леванте нямал шанс срещу тях. Има един лаф ако се не лъжа е на Чърчил - "демокрацията не е най-добрата форма на управление, но по-добра още не е измислена", та и в случая поне засега не е измислен друг критерий за сравняване на първенства освен евротурнирите, където цитирания Леванте се разправи с Олимпиакос, докато Арсенал не може, а преди два сезона и Ман.Ю едва не отпаднаха от гърците на осминафинала. Факт е че испанските участници всяка година са различни защото първенството им е оспорвано надолу и се случва евроучастници да изпадат в същия сезон докато английските участници от първенството са едни и същи и само чрез купата може да се промъкне различен участник извън постоянните 6. А това кой от кого пазарува е без значение защото въпреки че Челси редовно пазарува от Атлетико и сега да ги хване Атлетико пак ще ги бие.

scouser_pool
23.10.2015 19:28

И защо пък да не могат да победят Леванте Суонзи примерно? Аз колкото пъти съм ги гледал "малките" испански отбори в Европа толкова пъти са ме впечатлили , всичко може да стане в такъв мач , иначе това кой от кого пазарува си има списъци , които определят най-богати отбори , английските отбори просто играят в първенство за което се плаща и се гледа повече за това купуват скъпи играчи...докато не видя аз резултат в Европа трудно може да се каже , че са най-доброто първенство даже и от Бундеслига изостават сякаш напоследък

El_Fenomeno_9
23.10.2015 18:06

Добре , разбрах че мразите Висшата лига , всеки си има някакви критерии да сравни двете първенства , за мен критерий , че първите 8 в Испания са по - силни отколкото първите 8 в Англия не може да е критерий и щеше да бъде ако първенството беше от 10-12 отбора , но това не са дори половината от отборите в лигите ... Та мисълта ми е , може като олигофрени да си повтаряте едно и също , но да се изцепиш и да кажеш , че в мачове на кръв за много пари , каквито се дават във ВЛ , отбор като Леванте може дори да помисли да бие отбори като Стоук и Суонси , това вече граничи с тотална пълна и не знам как да я нарека иначе шизофрения , при положение , че отбори като Суонзи , Кристъл палас , Лестър могат да си пазаруват като от супермаркет дори от отбори като Виляреал и Билбао , тид а ги сравниш с Леванте и отбори от този ранг , сам си прецени колко си жалък


23.10.2015 14:27

Ми Леванте в единственото си евроучастие преди 3 години излязоха от група с Хановер и на пролетните елиминации в лига Европа отстраниха Олимпиакос с две победи 3-0 и 2-0 ! Оня ден доста поизмъчиха Реал, преди това и барса ги би чак второто полувреме с две дузпи. Дали няма да обърнат отбори като Суонси, Сток или УБА ???

RMRM7
23.10.2015 13:22

Валенсия,Атлетик Билбао,Атлетико Мадрид,Виляреал,Севиля също са по силни от почти всички отбори в Англия така че не виждам кое е по-силното на ВЛ

Sasho_Ivanov
23.10.2015 13:20

Това което си написал, няма нищо общо с това което аз съм написал! Защо ми изброяваш силните играчи от грандовете на Испания, като аз казах, че в Испания само грандовете са по-силни от отборите в Англия. И като казах, че в ВЛ играя по-силни играчи съм имал предвид Аю в Суонси, Инлер в Лестър, Шакири в Стоукс, все от грандове, в нискоразрядни отбори във ВЛ. Реал и Барса са по-силни от Челси, Арсенал, Юнайтед и Сити, хубаво.Но дали Ейбар, Левате и т.н. са по-силни от Лестър, Евертън и т.н.Това имам предвид, че слагам всички отбори под един знаменател, а не само грандовете.

RMRM7
23.10.2015 12:39

Правиш ли разлика между силно и интересно първенство? И във втора дивизия на Турция няма сигурни мачове и играят по-добри футболисти като цяло от А група, но там няма отбори като Лудогорец и Левски, следователно не е по -силно от А група,но е по интересно или греша ? и ми е много интересно кои са тези силни футболисти от ВЛ, Азар,Коста,Озил,Джан,Алексис хахаа , тези не могат да стъпят и на малкия пръст на Модрич,Кроос,Арда,Неймар,Мюлер и др, в Англия има само един супер силен играч и той е Серхио Агуеро

CFC_Forever
23.10.2015 11:54

До коментар [@comment 1848025] от [@user BlakYellowPower]:

Сити победи Севиля, Арсенал пък победиха Байерн! Нещо да кажеш?


23.10.2015 14:23

Сити биха Севиля, но с луд късмет в добавеното време, а нямаше да е нелогично и да паднат. Обаче Сити в момента е най-добрия анг. отбор, а Севиля са неубедителни и са във втората половина на класирането, паднаха даже и от последния Лас Палмас, демек не са оня отбор от пролетта, но ако треснат Сити у дома имат големи шансове да вземат второто място. А въпреки че баварците полегнаха на Арсенал, те ще отпаднат.

RMRM7
23.10.2015 12:16

Благой Георгиев е един от най-добрите футболисти в руското първенство, май никога не си гледал негови мачове щом го подценяваш така

vlatkyn
23.10.2015 09:41

Щом и Благо Колизеума взе точка от Ливърпул, всички са пътници. Ще има резултати, когато Клоп смени 5-6 човека от титулярите.

kapitana123
23.10.2015 01:36

До коментар [@comment 1848025] от [@user BlakYellowPower]:

Аз съм изненадан *surprized*

Notlike
23.10.2015 00:24

Цял мач не искаше да влиза и това е. Тоя Ориги неслучайно си спечели приза за дърво на годината във Франция, струва ми се пътник. Коутиньо трябва малко да се диспицплинира, Клоп не е Брендю да дава аванта да играеш както си искаш.
Иначе за пореден път Сако бе над всички, Джан изпъкна, а Лалана е подценен герой.
Аплодисменти и за руския тим, много силно играха. Тегав мач, червен картон имаше, макар че аз исках отборът да е изправен пред истински тест, а не да му подарят мач на тепсия..само дето щяхме сами да се бием.

CFC_Forever
23.10.2015 11:55

Състезават се с Уилшър.*lol**lol*

pesholudiq
23.10.2015 11:54

Стъридж? Пак ли е контузен ? .. какво става с тоя човек ..

Hitchhiker1902
23.10.2015 01:06

Коу не е във форма, практически вкара Фирмино на мястото му и той доста изостри играта... А Ориги - той не трябваше въобще да започва, масажиста на отбора щеше да ги изиграе по-класно тия положения. Тепърва ще се избистря състав и тактика, очаквам резултати напролет. Дано дотогава сме още в борбата за топ 4 и ЛЕ, пък... каквото сабя покаже.

Gopcho
23.10.2015 00:38

Смисъл ориги го изкара, но преди това Коу. Тези играчи няма как да заменят Стърлинг, Суарез, Стъридж, който е контузен.

Gopcho
23.10.2015 00:36

Въпреки, че харесвам Клоп ... не разбрах защо изкара Коу, който е мотора, а остави и Милнер и Ориги. Брендан купуваше всякви лешове на килограм, дори и Бентеке не е кой знае какво, от този отбор 5 човека стават!