Стоев: Преди два месеца прогнозираха, че догодина ще има Вечно дерби в Б група

17:21
Стоев: Преди два месеца прогнозираха, че догодина ще има Вечно дерби в Б група
Наставникът на Левски Стойчо Стоев сподели, че в лагера на сините всичко е спокойно преди утрешния мач срещу Черно море.

Пред специалиста има кадрови проблеми, като Стоев няма да може да разчита на контузените Владимир Гаджев и Георги Костадинов, а Божидар Краев изтърпява наказание.

Въпреки това, Стоев изрази задоволство от добрата форма на тима в последно време.

"Ако направя за себе си равносметка, преди два месеца се чуваха коментари, че ще играем с ЦСКА в "Б" група догодина, а след това имаше други, че ще влезем в шестицата или ще се борим за квота в Европа", заяви Стойчо Стоев.

"Сега очакванията станаха по-големи, но за нас най-важното е да поддържаме едно добро ниво и да се развиваме. Има много мачове до края на сезона. През пролетта ще стане ясно дали сме постигнали нещо голямо. Нужно е постоянство", каза още Стоев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
22.10.2015 21:48

Стойчо Стоев доказва, че е добър тренер, общо взето, който и да излезе от Лудогорец, все бе добър!

ub7
24.10.2015 09:48

стойчо стоев е от бившиграч н локо сф. капитан. мн добър играч беше. мн хубав отбор имаха 80-те години - той, бойчо величков, гошо йорданов-ламята. все класа в средата. школа... гъргоров btw също не е "излязъл" от Гъ*олизец а е от тяхната школа. затриха ги .... само локо - отбора на баща ми, който ме научи да обичам Футбола.

night_wolf1984
22.10.2015 18:26

Верно е,че трябва постоянство,но и колектив...има ли хармония между двете..то тогава и успехите ще дойдат...Успех...и дано скоро да има вечно дерби.....!!!

sundza
22.10.2015 17:42

Ами поддържайте това ниво и няма да чуваш такива простотии. А на ЦСКА пожелавам да да правят, квото правят и час по-скоро да се върнат в А група за да затворим дружно устите на тея плямпачи.

Chelsea86
22.10.2015 18:19

Подкрепям думите ти за завръщането на ЦСКА стига да е честно и законно.