Бивша на Кристиано и Маркъс Бент ще пробива в Холивуд

14:16
Бивша на Кристиано и Маркъс Бент ще пробива в Холивуд
Джема Аткинсън, която е бивша изгора на Кристиано Роналдо, разкри, че през настоящата година ще направи опит да пробие в Холивуд. 23-годишната сексбомба вече е участвала в няколко сапунени сериала по телевизия "Ченъл 4", но според нея това не е изобщо гаранция за бъдещ успех.

"Мога само да кажа, че ще спра с разголените фотосесии за мъжките списания в следващите дванадесет месеца. Искам напълно да се съсредоточа върху това да се опитам да пробия в киното. Мечтая да съм холивудска знаменитост и знам, че имам таланта да успея", разкрива Джема в британско телевизионно шоу.

Аткинсън разкрива подробности и за новата си връзка, този път не става дума за играч от Висшата лига, а за млад... финансист.

"Лиъм е от Шефилд и двамата с него имаме сходно северняшко чувство за хумор. Това е една доста позитивна и красива връзка.", споделя Джема.

Красавицата, която в края на миналата година бе сгодена за нападателя на Бирмингам Маркъс Бент, наскоро бе заявила, че всичките й любовници я обвинявали в липса на достатъчно страст в кревата.

Сега обаче, явно нещата се развиват добре за Джема,тъй като я споделя, че с Лиъм от Шефиллд всичко било повече от добре. Все пак, едва той трябва да се успокоява прекалено много, тъй като във Висшата лига има много известни футболисти и не е сигурно за в бъдеще на кой ще налети мис Аткинсън...


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари