Собственикът на Куинс Парк Р. изживява втори меден месец

12:15
Собственикът на Куинс Парк Р. изживява втори меден месец
Флавио Бриаторе, който е и един от собствениците на английския Куинс Парк Р., изживява втори меден месец със съпругата си Елизабета Грегориачи, заснеха италианските медии.

59-годишният милионер и с 30 години по-младата му половинка бяха щракнати, докато разпускат на един от сардинските плажове.

Изглежда, че през август Бриаторе ще бъде отдаден само на сексапилната си съпруга, тъй като ангажиментите му във Формула 1 са преустановени поне до средата на септември. Отборът на Рено бе санкциониран да не участва в предстоящото Гран при на Валенсия в края на настоящия месец и поради това ексцентричният бос ще може изцяло да се съсредоточи върху правенето на наследник, каквато е голямата мечта на Флавио.

Kакто е известно, Бриаторе има деца от предишните си бракове и връзки, но сега той искал рожба от Грегориачи, която била най-голямата любов на живота. На няколко пъти в миналото Елизабета тактично отрязва мераците на своя съпруг, твърдейки, че все още не иска да разваля божествената си фигура.


Междувременно пък привържениците на Куинс Парк Р. беснеят против управлението на Бриаторе, тъй като според тях и през този сезон обещаваната суперселекция в техния тим не е осъществена. Както е известно, лондончани от две години се водят като един от основните фаворити за промоция във Висшата лига, но досега силите на "рейнджърите" стигат само за позиция под зоната на плейофите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PMR
02.08.2009 21:13

тази не е проститутка , не е курва , не е златотърсачка . Тя е влюбено девойче , непорочно,невинно и търсещо само семеен уют и спокойствие. Мислила да се омъжи за някой заварчик, или тракторист, ма по ЛОШО стечение на обстоятелствата се озовала при ДОН Флавио. И сега бърше сълзи и сополи че трябва да му лапа виагриралата бубонка и да го гали по планината всяка вечер. Ех съдба , защо си тъй жестока.... *joking*

shark2009
31.07.2009 15:36

Абе и човека е щастлив , и жената е щастлива. Той заради жената , тя заради парата и така *wink* То е повече от ясно (малко са случаите в които нещата са повече от това за пари)

berbo_cskarq
31.07.2009 14:30

тая се шиба само за пари.тоя дебелак ако нямаше пари 6тете да еба тая мацка когато ку4ето си види гъза без огледало

Tyrion
31.07.2009 13:32

е как така как правят -- Бат Флавио вдига шкембака , мацката си затваря очите и си представя , че я гази товарния влак

TigerJK
31.07.2009 13:20

пффф не искам да си представям как тия двамцата правят секс *wink* вече ми се повръща