Венгер разкри как смята да спре Левандовски

12:12
Венгер разкри как смята да спре Левандовски
Мениджърът Арсенл Венгер ше заложи на продължително притежание на топката, за да намали шансовете на Роберт Левандовски да вкара за Байерн Мюнхен на "Емирейтс".

Френският мениджър на Арсенал добави, че евентуална загуба срещу шампионите на Германия ще съкрати значително шансовете на "артилеристите" за осминафинал в Шампионската лига.

"Като цяло, най-добрият начин да спреш Левандовски е да владееш топката и да не му позволяваш да играе с нея. Трябва обаче и да следиш неговото движение в наказателното поле, защото това е една от неговите най-силни страни. Заради головия инстинкт, заради движението, заради техниката", каза Венгер преди мача между Арсенал и Байерн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
20.10.2015 14:45

Трудна работа, но мисля че топчиите могат да вземат поне равен от баварците, нещо което надали другите отбори в групата ще успеят да направят. Все пак всичко за Арсенал зависи от другия мач между Динамо и Олимпиякос, където не трябва някои от 2та отбора да взема победа за да може артолеристите да запазят реални шансове. Като цяло положението на Арсенал е доста сложно и има не малък шанс да играят в Лига Европа на пролет. *beer*