Стоев: В Левски е напълно нормално да си първи

19:32
Стоев: В Левски е напълно нормално да си първи
Старши-треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви, че в отбора има настроение и хъс за победа преди срещата с Лудогорец утре.

"Очаквам доста сериозен мач. Срещат се два добри отбора. Един 4-годишен шампион и водачът в класирането. Стадионът ще бъде пълен, това ще предразположи отборите към качествен футбол. Публиката е допълнителен мотиватор за нас. Лудогорец е свикнал да играе пред много публика в Европа, това няма да им се отрази. За нас обаче е важен момент, публиката ти дава криле. Няма напрежение, спокойни са играчите. Няма от какво да има допълнително напрежение. В Левски е напълно нормално да си първи. Това не би трябвало да им се отразява. Най-големият плюс за нас ще бъде публиката. Когато 12-13 хиляди те подкрепят – няма как да не е помощ", заяви Стойчо Стоев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

General96
17.10.2015 20:25

Kратко и ясно!*smile*

Chelsea86
17.10.2015 23:35

За 100+ години футбол в България колко успехи в Европа сме имали, че да не берем срам? Малко успехи в миналото на ЦСКА и Левски, няколко на Лудогорец преди 1-2 години и тук там някой друг отбор. Едно 4 място на световно с националния и нищо друго кой знае какво. Нещата, които ние ги смятаме за успехи в големите държава са нещо нормално, да не кажа слаба работа... А ние си мислим, че като някой стане шампион на България едва ли не трябва да мачка в ШЛ... Айде малко гледайте реално, къде сме ние, къде са останалите.

night_wolf1984
17.10.2015 21:59

Не искам да се дразня,ама кое му е ясното...?Мислиш ли,че Лудогорец който хвърлиха милиони..ще позволят някой друг да е шампион....ще берем срамове в ЕКТ!!!*sad*