Феновете на ЦСКА атакуват с протест пред Парламента

12:39
Феновете на ЦСКА атакуват с протест пред Парламента
От фенклуба на ЦСКА "СЕКТОР Г" разпространиха следното съобщение до медиите:

"Армейци, след мача в неделя между нашия ЦСКА София и Витоша Бистрица ще се проведе мирно шествие от ст. "Българска армия" до сградата на Парламента. Мероприятието има разрешение от общината, така че каквито и да е опити да бъдем спрени ще бъдат чиста провокация. Целта на събитието е ясна - да покажем, че ЦСКА като спортен клуб, не само футболен, е кауза, която вълнува хиляди българи и тези хора няма да допуснат двойният стандарт на държавата спрямо клуба да продължава. За разлика от всички партии, ние не се нуждаем от платени автобуси, кебапчета и чалга певици, за да съберем няколко хиляди човека пред парламента. В неделя ще покажем, че ЦСКА е огромна институция, с която всички в държавата трябва да се съобразяват. Разберете едно - политиците ги е страх от самото наше присъствие там, а не от хвърлени камъни и счупени прозорци. Така или иначе евентуални щети ще бъдат платени с държавни пари т.е. наши пари. Нека не даваме поводи на милицията да възпрепятства законно разрешения ни протест.

Мачът ще завърши около 16 часа, след което всички присъстващи могат да се насочат към "Орлов мост". Там, на езерото "Ариана" ще бъде сборният пункт, от който ще тръгнат всички от "Г", "В" и "А" секторите, както и всички спортисти от "ОСК", защитаващи цветовете на ЦСКА! Умоляваме всички да изчакат организаторите на събитието, които ще застанат най-отпред, за да може шествието да протече организирано. Разрешеното време за протест срещу геноцида, който се води срещу спортните клубове на ЦСКА е 1 час, затова най-късно в 17 часа трябва да поемем обратен път от "жълтите павета" към стадиона.

Двубоят срещу Витоша Бистрица е в неделя от 14:15 часа! Призоваваме всички армейци да бъдат, както на мача, така и на протеста след него!

От Фен клуб "СЕКТОР Г"."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

korektor
16.10.2015 17:21

В неделя ще покажем, че ЦСКА е огромна институция, с която всички в държавата трябва да се съобразяват. Разберете едно - политиците ги е страх от самото наше присъствие там, а не от хвърлени камъни и счупени прозорци. Така или иначе евентуални щети ще бъдат платени с държавни пари т.е. наши пари.
цска не е България и аз неискам да ви плащам глупостите моля..... ходете мирен протест добре ...НО мисля че всички знаем какво ще стане ! *smile*
и най лошото е ,че след това ще има инвазия на Левскари в София и около София и нищо хубаво няма да стане *smile* ДАНО не се засичаме с вас ,че неми се мисли ...

korektor
16.10.2015 23:01

мисля ,че си в малка грешка фен съм на Левски *smile*

General96
16.10.2015 17:56

Освен, че сте жалки и смешни друго няма да покажете в неделя.И кои сте вие, че държавата трябва да се съобразява? Законите са си закони, така както важат за отбори като Пирин, Ботев и всеки друг отбор в България, така тези закони важат и за вас.Достатъчно компромиси е имало към вас, но вече е време да си понесете последствията.*smile*

ApricotGarden
16.10.2015 14:18

Ако всяко фалирало предприятие започне да прави шествия не ми се мисли *joking*

А иначе няма никаква връзка между това което пише в заглавието ''Феновете на ЦСКА АТАКУВАТ с протест пред Парламента'' и това което пише в съобщението - ''ще се проведе МИРНО шествие'' - това е адресирано до непълнолетните редактори в сайта.

Bitten
16.10.2015 14:18

Аз, като безпристрастен не-фен нито на левски нито на цска, нито на който и да е друг български отбор, лично, не виждам къде е 'геноцида' срещу цска. Дължите пари - плащате си ги и всичко е наред. Но не го направихте за това сега плащате по друг начин. Законите трябва да са равни за всички. Като сте голям клуб и трябва някой в държавата да ви се кланя и да ви опрощава греховете ли ? Ставате нахални. Един истински 'колос' щеше да приеме че си е надробил лайна в попарата да си я изяде и да купи хубав хляб за следващата попара. Изкарайте си годините в изгнание тихо и спокойно, влезте в А група спечелете я и имате моето уважение. Протестите ви срещу 'геноцида' ви карат да изглеждате нахални и най-лошото - жалки.

bql_chovek
16.10.2015 13:59

Какъв протест бе нагли същества.Имате милиони дългове и за всичко сте си виновни само и единствено вие.Толкова нагли и нахални подобия на хора не съм виждам.Все едно БФС или парламента им е виновен, че цял живот са лежали на гърба на държавата.Срам и позор.

night_wolf1984
24.10.2015 01:51

А дали адвокатката на гришата ,която каза,че г-н Пеевски финансира Левски е вярно...задай си тоя въпрос откъде дойдоха парите на отбора...за такъв малък период от време!!!

Kalinho
16.10.2015 18:07

как не сте виновни, точно феновете имат основна вина за това. Кой се радваше заедно с ликвидатора, сега ще си плащате. Разбирам преди 2-3-4 дори преди 6-7 години да бяхте протестирали щях да кажа прави сте ама сега след като опапкахте всичко е време за сметката. Ликвидатора и компания плащат на тарторите и това всеки го знае. Само си задай въпроса как съда оправда ликвидатора за кремиковци при положение, че първоначално беше виновен - публичен натиск виждащ ли той спасява даден отбор, ако беше в затвора сега и вие щяхте да сте на чисто. Дали е съвпадение кога се върна лули и кога се махна ? а дали е случайност, че гришата го съдят ?

night_wolf1984
16.10.2015 14:55

Абе какво сме виновни ние,че Лупи и Титан окрадаха....клуба!!!Държавата какво се прави на кьорава....отиват един ден ония с качулките и всички виновни в затвора,после прокуратура и конфискуване на имуществото...Та да видим дали друг мерзавец..ще се гаври и краде като съсипва умишлено спортни клубове и дружества.Обаче..щом се е стигнало до тука ще си носим последствията....и това не е протес ,а мирно шествие!!!