Гонят Ераносян при загуба в София

10:59
Гонят Ераносян при загуба в София
Едуард Ераносян може бързо да си стегне багажа от Разград, съобщава "Тема спорт". Столът на специалиста е сериозно разклатен след незадоволителните резултати и второто място във временното класиране. Ако "орлите" загубят от Левски, почти сигурно ще се стигне до нова треньорска смяна в клуба.

Търпението към 54-годишния наставник е на изчерпване, тъй като играта на тима е, меко казано, неубедителна. Едо сам си даде 2 месеца да промени облика на състава, но засега това не се случва, а поставеният от него срок изтича точно след мача със "сините". Загуба от Левски ще прати Лудогорец на 4 точки от върха, което няма да бъде прието никак добре от ръководните фактори в клуба от Разград.

Междувремено пък стна ясно, че фаворит за съдия на мача на 18 октомври е Станислав Тодоров. Другите варианти за рефер на мача са свързани с Георги Йорданов и Георги Кабаков, които са опции и за пловдивското дерби.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bql_chovek
14.10.2015 13:35

Направиха огромна грешка с изгонването на Георги Дерменджиев.Така и не разбрах, защо изритаха като куче.

night_wolf1984
14.10.2015 18:33

Така е!!!

stefanBG111
14.10.2015 14:48

Изгониха го, заради наивността на Домусчиев, който се опита да надгради, като подпише с анонимец за треньор. С една дума за отпадането от Милсами е виновен само Домусчиев, уволни страхотни треньори като Стойчо Стоев и Дерменджиев ,нарече журналист олигофрен и сега вече е ясно кой е бил олигофрена всичко му се върна задето си отвори устата. Ако Лудогорец следват Европейския модел не му правеше чест на Домусчиев да скача така както и в мача с Литекс, направи много грешки, от които страда Лудогорец и цялата пумия върху тях се изля след тези случки. Лично аз никога не бих обидил Български тим и винаги, независимо кой се класира от БГ отборите в Европа трябва да се подкрепя, чули сме какви ли не глупости от собствениците на БГ отбори, факт е че и Домусчиев не им остъпи с тази си постъпка.

fedya
14.10.2015 13:33

Много ще ми е интересно , кой ще застане начело на Лудогорец ако се случи това .... *lol*