Нищо ново! Томаш Росицки с контузия, под въпрос за \"Емирейтс Къп\"

16:54
Нищо ново! Томаш Росицки с контузия, под въпрос за \"Емирейтс Къп\"
Чешкият полузащитник на Арсенал Томаш Росицки получи отново лека контузия, след като се завърна в игра след 18 месеца в лазарета на "артилеристите".

Халфът играе в контролата с Барнет преди десетина дни, но бе сменен от Арсен Венгер като предпазна мярка. Клубът потвърди днес, че играча има "малък проблем" и все още не се знае дали Росицки ще участва на предсезонния турнир "Емирейтс Kъп", който започва този уикенд.

"Имам усещането, че се връщам към познатото си ниво на футбол. По време на борбата с травмите, аз започвах подготовка на няколко пъти, но ми отне доста време, за да стигна до сегашното ниво. Аз съм готов, което сега е най-важното. Смятах, че ще играя повече време срещу Барнет, а в крайна сметка изгледах и следващите ни два мача от трибуните. Аз не бях ядосан на това решение - просто бях щастлив, че мога да ходя отново", заяви Росицки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

henryal
31.07.2009 00:24

Къде съм писал, че е най-добрият в света? И само да ти кажа, че буквите "и" и "й" са две отделни неща *sick*

lfc_bul
30.07.2009 22:02

тоз таман се въстанови и пак се контузи *smile*

drusalin
30.07.2009 21:12

хъх да беше голям талант в дортмунд но неможе да кажеш че е най - добрия в света нищо не е постигнал чак толкова да го слагаш там ! След тази поредица от контузий едва ли ще играе както преди . Жалко найстина можеше да бъде един от най - добрите в света имаше голям талант . Горко му на Венгер ... с тия младоци нищо няма да постигнат е дано да греша !

henryal
30.07.2009 18:13

Той Е един от най-добрите в света *stop*

Kalinho
30.07.2009 17:19

наистина голям талант ама и вечно преследван от контузии. Интересно ми е ако не се контузваше толкова дали щеше да стане един - от най - добрите в света