Ходжсън горд от постижението на Англия

10:15
Ходжсън горд от постижението на Англия
Селекционерът на Англия Рой Ходжсън е горд с постижението, което тимът записа под негово ръководството в квалификациите за Евро 2016. Трите лъва не загубиха нито една точка в цикъла и приключиха с десет победи от десет мача. Снощи Англия срази Литва с 3:0 в заключителната си среща.
 
"Това е голямо постижение, гордея се със своите възпитаници. Действаха великолепно, особен през първото полувреме. Свършихме голяма работа и съм доволен от качеството на играта. Записахме 10 победи от 10 мача - впечатляващ резултат и трябва да сме горди от него. В тези квалификации имахме много травмирани футболисти, така че групата ни бе голяма. Всеки един от нея допринесе за успеха. Тези, които представяха Англия днес, добре се потрудиха и шансовете им за попадане в заявката за турнира във Франция се увеличи. В предстоящите контроли ни чакат по-силни съперници, ще видим на какво ниво се намираме", каза Ходжсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
14.10.2015 12:44

Ходжсън е добър треньор, но който и треньор да им сложат на дърводелците - файда няма ! Поне се усетиха, че са бездарни, и започнаха да натурализират добри играчи...

M0PK0B
13.10.2015 20:07

Да се критикува е лесно.
Фактите са, че имат 10 победи от 10 мача, 5 от които гостувания на негостоприемни стадиони - това са страхотни резултати!

Аз лично ще им стискам палци!

night_wolf1984
13.10.2015 23:56

Сега очаквам тая година да ги бутнат в лесна група и поток....че нещо много им се насъбра на английските горканчовци....никъде ги няма в Европа...и май никой не ги брой за сила вече,само те се смятат за такива...добре,че са наемниците да им правят футбола*smile*

wengerout
13.10.2015 11:24

От какво си горд бе,бастун?Били Сан Марино,Литва и Словения по два пъти и сега се бият в гърдите.В тази група дори България имаше шанс поне за бараж.Ебати групата.Като отиде във Франция и пак не излезете от групите,ще видим колко ще си горд.
Отбор,пълен с дървета,с 1,2 изключения.
А от новото поколение се очаква много-вижте най-големият англичанин -Али-снощи какво направи-феноменален!Аллаху акбар

kapitana123
13.10.2015 14:41

Ходжсън явно не е чувал за проклятието "да спечелиш всичките си мачове в групата" - наистина няма да излязат от следващата, с който и да са в нея.