Петев за Азербайджан: Не е невъзможно да победим

21:32
Петев за Азербайджан: Не е невъзможно да победим
Селекционерът на националния отбор на България Ивайло Петев направи второ изключително притеснително изказване. След като след поражението с 0:3 от Хърватия треньорът заяви, че това е пътят пред българския футбол, сега специалистът коментира, че ще е трудно, но не и невъзможно да победим Азербайджан. Както е известно, България приема азерите на стадион "Васил Левски" в сблъсък, който има значение само за четвъртото и предпоследното пето място в групата.

"Четвъртото място нищо не ни дава. Само за престиж и собствената ни чест. Трудно ще е, но не е невъзможно да победим и да вземем трите точки", каза Петев.

"Имам познания върху азербайджанския футбол, той е във възход, както клубният им футбол, така и националният тим. Надявам се да се получи добър мач. Не мисля за своя пост. Мисля само за мача утре и това как да се получи добър двубой", допълни националният селекционер.

"Колкото до нашия тим, смятам, че можем да се изненадаме сами. Ако не покажем друго лице ние, ще имаме проблеми. Да поставим под натиск отбора на Азербайджан. Утрешният мач зависи само от нас. Азербайджан определено има своите силни страни, но ние ще трябва да ги неутрализираме", завърши анализа си на утрешния двубой пред медиите Петев.

"Смятам да направя промени. Ще ги видите утре вие. Правим всичко възможно да успокоим играчите. Да не играят с толкова голямо бреме, заяви Петев по отношение на своя отбор и това какви промени смята да направи. - Ще трябва доста време да се изгради нов отбор. По простата причина, че много от момчетата не са твърди титуляри. Но като цяло един отбор не се гради толкова лесно. Още повече национален, където времето за работа е много кратко. Но това, което имаме като идея, ние ще го следваме и се надявам в най-кратки срокове да се получи", завърши Петев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
13.10.2015 10:59

Мен пък ми се вижда невъзможно с тая игра...

WDale
13.10.2015 20:24

Глупости, биеме ги. Мачът е безмислен, ние сме домакини - ся е удобно да се запише една победа, за да могат от ръководството да си измият ръцете "с ето де, и ние бием понякога!"

stokilarakia
13.10.2015 09:25

Леле какви изказвания чета само....... Човека вижда какви нехранимайковци играят в национала! Мислите ли че той има някакъв глас въобще за селекцията си и това кой да бъде повикан?! Залагам си органите, че ако вие някога бяхте на негово място щяхте да кажете абсолютно същото. Какво друго трябва да каже човека? Че ще бием при положение, че всеки път, когато някой го каже за национала ни, излизаме срещу държава, която още играе ''не се сърди човече'', защото няма компютри и пак падаме. Няма по-голяма трагедия и загубена кауза от този национален отбор. Вместо да плюете всеки нов наставник просто не гледайте мачовете (няма смисъл). Това е единственият, който си разбира от работата и вие пак го хулите, защото не може да направи невъзможното с тия балъци. Ако ще и Моу да дойде пак ще падаме от Иран, Азербайджан и т.н. Докато не се изчисти цялата тая мафия в БФС и не се дадат пълните права на наставника няма как да стане нещо повече от ИЗЛАГАЦИЯ.

sundza
13.10.2015 10:31

Нищо не трябва да казва. Лист А4 и химикалка и да си пише молбата. Много по-кадърни треньори си заминаха за далеч по-добри резултати. Друг е въпроса, че с него трябва да си идат и тия, които го назначиха за да има някакъв ефект. Иначе ще гледаме поредния пинокио, който ще чака подобни мачове без значение за да съзре възможност за победа.

vla666
13.10.2015 07:37

А бе я БФС да пуска новото дружество на ЦСКА фифа мифа да на вади от всякъде и няма да се гаврят по света с нас...поне няма да се ядосваме пред тв - то*smile*))

Bitten
13.10.2015 03:49

Няма оправия тоя отбор. Да закриват и толкоз. Гледайте волейбол.

Hitchhiker1902
13.10.2015 02:27

Браво, Ивайло! Няма невъзможни неща!!!
Таз година Азербайджан, догодина Малта... един ден може и да не е невъзможно (евентуално), (с повечко късмет), (ако са изтрезнели момчетата), да тряскаме Вануату, Гвиана или Сборния на Сибирските Девици...

stoianpavlov
13.10.2015 01:44

Футбол се убива лесно, но се развива трудно. Нихилистичното управление на БФС-то ще го псуваме още години наред, така че се заредете с търпение.

stoianpavlov
13.10.2015 01:40

Да бе, ще играят юноши и като отнесем 28 гола от Швеция ще ревете, че юношите били връзкари. Решението не е в юношите, нямаме качествени младежи. Опция да се разпусне нацио налния няма, не знам нарочно ли ставате смешни, или наистина го мислите. Юношките не знам дали ще играят със сърце, но ако мислите, че положението ще е по-добре, значи нямате представа как работи футболната игра.

Това българско поколение е пропиляно. Юношите със зор навлизат в мъжкия футбол на 22-3 години, а на 13 вече са навлезли в дискотеките. Няма дисциплина, няма спортен интелект. Взимат таланта си за даденост, използват го за да свалят п*тки, а футболната им амбиция остава само във статусите им във фейсбук. В България НЯМА талантливи юноши, или поне такива над 15 години. Талантът се обработва. В България няма среда за обработка.

Евентуално подобрение би дошло от смяна на ръководството, за съжаление няма читави алтернативи, а дори и да имаше, то те не биха могли да се докопат до властта. Лично аз, ако имах пълната власт щях да изчистя всички знайни и незнайни ''легенди'', които си правят т*шак с футбола и щях да сложа най-добрите 20-25 годишни момчета от Софийския, които проявят желание да развиват футбола.

И все пак, последно и най-важно. Дори още утре да сложим най-качествените ръководители на света, резултати ще има след най-малко 10-15 години. Една Германия, с извънземните финансови възможности и огромния човешки ресурс 10 години следва план за да излезе от футболната криза, в която беше изпаднала, пък ние искаме да идем на световно със смяна на тренер. ЛОЛ.

sparco24
13.10.2015 01:09

Ей този още ли си вярва... на какви наркотици е *lol*

rimlianin
13.10.2015 00:14

По-оптимистично и мотивиращо изказване не съм чувал никъде. Пародия като започнеш от футболисти , тренъори че до ръководството !

Tearstained
12.10.2015 23:08

хахаххахахахахах..... ееее., не, не! *lol* Путев, ма кефи! *lol*

Rezors
12.10.2015 22:30

Двадесет и една години по-късно ние се притесняваме от домакински мач срещу Азербайджан,това ако не е възход...

generiks
12.10.2015 22:17

От "възможно е да се класираме" през "възможно е да затрудним лидерите в групата" до "възможно е да победим Азербейджан У ДОМА". Леле, срам, дано всички в БФС да се налапат с пари скоро време и да напуснат сами. Нямам други думи. Дано поне направят добра игра и отсрамят с домашна победа, за хората, които гледат на стадиона и пред телевизорите.

respect_kn
12.10.2015 21:44

Млъквай и заедно с Перуката и Лечков и цялата сган от националния ВЪНКА. Само Юноши да играя по-добре. Те поне играят със сърце докато другите боклуци по терена само потят тениските и после поливат в Дискотеките. Позор сте за България. Срам. Вече който ни хване ни бие. Смешници такива.

kapitana123
12.10.2015 21:37

И аз мисля, че не е невъзможно да победим другите аутсайдери *smile*