Амир Хан: Мейуедър се отказа от страх, че ще го набия

11:10
Амир Хан: Мейуедър се отказа от страх, че ще го набия
Британският боксьор Амир Хан разкри, че е останал разочарован от отказа на Флойд Мейуедър за двубой помежду им. Световният шампион се оттегли от бокса след 49 поредни победи на професионалния ринг. Според Хан именно страхът от евентуална загуба е била причината за отказа на американеца да се срещнат на ринга. В последния си двубой Мейуедър победи Андреа Берто на гала вечер в Лас Вегас.
 
"Той се страхуваше от мен. Притесняваше, че може да завърши своята кариера със загуба, ако се бие с мен. Определено Мейуедър е съперник, който може да бъде победен и той го осъзнава. Именно поради тази причина не пое риска да се изправи срещу мен. Очаквах този двубой цели три години, през които той обещаваше, а впоследствие се отказваше от евентуален сблъсък. Със сигурност е бил наясно, че разполагам с повече скорост, по-добра дясна ръка, с повече прецизност и мощ от него", заяви британецът.
 
Според информациите в началото на 2016 Амир Хан ще срещне един от последните съперници на Мейуедър – филипинеца Мани Пакиао.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация