Роналдо няма да играе срещу Сърбия

12:37
Роналдо няма да играе срещу Сърбия
Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош взе решение да даде почивка на Кристиано Роналдо, след като тимът се класира предсрочно за Европейското първенство. Така звездата на португалците ще пропусне последния мач от квалификациите срещу Сърбия на 11 октомври.
 
От отбора са освободени също Тиго Мендеш и Рикардо Карвальо, които се връщат в клубовете си. 
 
"Още отпреди реших, че в случай на победа над Дания ще направя известни промени в състава преди следващия мач със Сърбия. Прекрасно разбираме колко сложно е футболистите да играят в напрегнат график. Ние също така искаме да видим в действие момчета, които нямат много опит в националния тим. Затова отиваме в Сърбия без Роналдо, Тиаго и Карвальо", обяви Сантош, цитиран от "A Bola". 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
09.10.2015 18:01

Винаги съм симпатизирал на сърбите. Не мисля, че мястото, което заемат в групата отговаря на възможностите им. Надявам се да победят Португалия в този протоколен мач и да не завършат последни. А иначе и от двата отбора може да вземе пример "треньора" Петев - КОГА се обиграва отбора. Когато се е класирал, а другия до последно играе с титулярите си за да изкопчи и последните възможни точки и да подобри позицията си. Гледай и се учи, "тренер", щото това правите само на гърба на националния- учите се.

HAYDUTIN
09.10.2015 16:51

Сърбите бяха много нахъсани срещу албанците и биха, сега нищо чудно и португалците да ударят*smile*