Кака: Бях щастлив в Милан, но те ме продадоха!

20:05
Кака: Бях щастлив в Милан, но те ме продадоха!
Новото попълнение на Реал Мадрид Кака за пореден път заяви, че трансферът му в "Белия балет" е бил форсиран от ръководството на Милан. Бразилецът стана част от мадридския гранд за сумата от 66 милиона евро в началото на юни месец и се превърна в първото "галактическо" попълнение на Флорентино Перес в неговия втори период като президент на Реал Мадрид.

"Искам да изясня едно нещо. По време на кариерата ми в Милан, винаги съм оставял отговорността за моето бъдеще на шефовете на клуба. Когато други отбори изпращаха официални оферти, аз само казвах - "решете дали искате да ме продавате" и по този начин процедирахме през всичките тези години", разкри Кака.

"Харесвах живота в Милано и обичах да играя за Милан, но явно през това лято дойде моментът, в който ръководството на тима е имало цели, различни от моите. Те решиха да ме продадат. Точка по въпроса", допълни плеймейкърът.

"За шест години в Италия за мен е имало много оферти, включително и от Реал Мадрид, но едва сега шефовете в Милан решиха, че пътищата ни се разделят", каза още Кака.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

onzzy
31.07.2009 07:59

да да ако беше за пари сега щеше да е в ман с

ForzaMilan1899
31.07.2009 00:59

Те тия всичко ще продадат *sick* Голямото ръководство....

cris7ronaldooo
30.07.2009 22:42

Глупости расправя тоя няма отбор който да се раздели със Кака за каквото и дае сума искаше да играе за Реал и сега играе няма смисъл от такива смешни мнения просто гледа да смали малко от яроста на феновете на Милан и ако се завърне във милано да играе срещу Милан да не го псуват толко искаше Реал сега е там да мълчи и да гледа как голяма звезда като него ще стане най-смешният играч !!!

gorskiya
30.07.2009 21:48

тези алчни боклуци галиани и бирлускони трябва още утре да отидат в мадрид и да върнат парите +тези от гуркуф и да направят по една свирка на флорентино с молба да ни върнат КАКА.ясно е че без него няма поне 3 год.да се оправим.момчето 1000 пъти каза че не иска даходи никъде но алчните пенсионери го изтъргуваха на сила

Kalinho
30.07.2009 20:41

можеше да стани един от най - големите за всички времена жалко сега няма голям шанс

Dagoberty
30.07.2009 20:29

*sad* Жалко,направо ми се къса сърцето от тоз трансфер,ВЕЛИК КАКА,благодарим ти за всичко което направи през годините,успех в новият отбор и кой знае ,може би някой ден да се завърнеш у дома... *thumb_up*