Елано отряза Милан, подписва с Галатасарай

13:33
Елано отряза Милан, подписва с Галатасарай
Бразилецът Елано Блумер осъществи изненадващ трансфер в турския Галатасайрай. Халфът, който бе нарочен за гонене в Манчестър Сити, бе желан от Милан, но явно офертата на "росонерите" не е била особено задоволителна за футболиста и той е предпочел да облече екипа на "Чим Бом".

Елано е сложил подписа си под договор за четири години с турския гранд, като Галатасарай е заплатил сума от 8 милиона паунда на Манчестър Сити, като трансферна цена за играча.

Бразилският плеймейкър стана поредният футболист, който не се договори с Милан за евентуален трансфер на "Сан Сиро". Преди него "росонерите" не успяха да привлекат също така Али Сисоко, Един Дзеко, Луиш Фабиано и Давид Трезеге.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arda_turan_10
26.08.2009 17:35

вкара невероятен гол в първия си мач от Суперлигата (срещу Кайсери

Baros_87
03.08.2009 18:14

След Кеита още един уникален футболист *joking* аз вярвам 4е ще му потрагне в Галатасараи *wink*

idol_bg
31.07.2009 14:57

BoyToy.....tsvetkov1899... Момчета,не се заблуждавайте.Леонардо е безгласна буква в Милан.Между другото почти всички треньори в ерата на Берлускони бяха такива.Единствено Капело и Ф.Терим се опитаха да диктуват трансферите и скоропостижно бяха освободени.В Милан трансферите се правят от Галиани (който има пълното одобрение на Силвио).Галиани е човекът който решава кой да дойде и кой да си тръгне в отбора.Треньорите просто работят с това което им осигури Фантомас.Защо мислите Анчелоти изкара толкова дълго в Милан,защото е голям треньор ли?Нищо подобно.Защото не мрънкаше на собствениците и работеше с това с което му купят.Същото ще е и с Лео....вервайте ми.... *joking*

Gheorghe_Hagi
30.07.2009 19:11

Galatasaray уверено върви в правилния път имат 7 играча от турския национален отбор имат Милан Барош имат Хари Кюуъл, имат Шабани нонда имат Кейта сега имат и Елано *smile* да не забравим тренйора им Франк Рийкард!!! Много се радвам и се гордея с тях да аз съм фен на Галатасарай и не плюя турци и цигани все пак нашите български отбори до сега нямат четвърт финал в ШЛ или да не говорим за спечелена куна на УЕФА!!!

peter1985bg
30.07.2009 16:20

Съгласен съм, че беше за изгонване. НО ако забеляза беше човекът избягал най-голямо разстояние от двата отбора, просто беше навсякъде, бореше се за всяка топка и доста често я печелеше. Просто на фона на трагедията вчера, Фламини беше единственият, който се мъчеше да направи нещо. Според теб кой беше най-добрият?

Dagoberty
30.07.2009 15:23

Абе хора къв е тоя Елано ,закво ние,според меен ни трябва 1 нападател,но ни трябва и 1 играч в полузащитата ,който да притежава фантазия,защото в днешно време полузащитата е важното звено,което на практика решава по голямата част от мачовете(без да пропускам и другите звена в отбора)

arsenov
30.07.2009 14:46

peter1985bg за теб ако най-добрия е тоя които прави нарушенията ок, но фламини беше най грубия селянин и трябваше още в 15-та мин да получи 2-ри жълт картон и да си ходи!!!!

peter1985bg
30.07.2009 14:43

Точно Фламини пък беше най-добрият срещу Байерн, заедно с Тиаго Силва и Пирло донякъде (айде и Сторари, но като се има предвид защитата, дори се справи много добре).

BoyToy
30.07.2009 13:47

В халфова линия си имаме Гатузо,Пирло(който вкара вчера гол),Зеедорф,Фламини не го броя за добър играч,защото видяхме какво може срещу Байерн,също така имаме капитана Амброзини,в защита имаме една дупка,според мен трябжа да се смени като цяло защитата,Дзамброта се справя добре според това което видях,Янкуловски трябва да се смени,Неста ми мина времето вече,а Ониеву не е човекът който може да го замени!Единствено Тиаго Силва се справя добре,но той не е достатъчен,в атака имаме Бате Рони,ПАТО,Борриело ако си върне формата и да играе така както за Дженоа ще е добре...
Извод:Трябва ни един централен защитник(млад,добър),един централен нападател(примерно Фабиано) иии ако могат да вземат някой млад надежден халф *tongue* *smile*

FORZA MAGICO MILAN!!!