Дерменджиев вариант за Славия

11:27
Дерменджиев вариант за Славия
Славия може да има нов треньор в най-близко време. Бившият наставник на Лудогорец Георги Дерменджиев е бил предложен на "белите". Очаква се той отново да работи в екип със Стефан Генов, съобщава "Тема Спорт". Поради тази причина последният е отказал да поеме Пирин Благоевград преди дни.

Столът на настоящият наставник на Славия Иван Колев се е разклатил сериозно след поредицата от слаби резултати и игри напоследък. Тя започна със загубата от Левски и изненадващото отпадане от Купата на България от Спартак Плевен. Последва победа над Монтана, но в следващите два кръга "белите" загубиха от Локомотив Пловдив на "Лаута" и се отърваха на косъм от поражение срещу последния Пирин, като "орлетата" изпуснаха дузпа в последната минута.

В следващия кръг след паузата в шампионата заради европейските квалификации Славия ще гостува на Черно море. Почти сигурно е, че при ново поражение Колев ще бъде освободен.

"Не искам да коментирам нищо сега. Предстои пауза, в която ще се работи", коментира президентът на Славия Венци Стефанов. Той отрече да се правят промени в отбора на този етап. Колев пое Славия през септември миналата година, след като напусна школата на Левски, където бе главен методист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
05.10.2015 12:40

Не ни трябва ! Иван Колев изгради облик на отбора, а това е нещо, което не сме имали от години ! Ако искат да гоним някакви цели - да купят играчи ! Ако не - по-добре от това няма да се представим ! А ако някой се съмнява в работата на Колев /както се съмнявах аз, преди време/, нека погледне разликата в резултатите и най-вече играта !