Ван Гаал: Трябва да стоим здраво стъпили на земята

09:10
Ван Гаал: Трябва да стоим здраво стъпили на земята
"Трябва още много да се подобряваме, ако искаме да сме на върха на Европа", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал след победата над Волфсбург с 2:1 в мач от груповата фаза на Шампионската лига. Червените дяволи трябваше да го покажат характер и да обръщат, след като изостанаха с 0:1 в самото начало, като успяха да го направят, най-вече благодарение на силната игра на Хуан Мата, който се отчете с гол и асистенция.
 
"Трябва да стоим здраво стъпили на земята. Трябва още много да се подобряваме, ако искаме да сме на върха на Европа. Аз и играчите сме много щастливи за тази победа, но през второто полувреме не се представихме на ниво и аз казах това на футболистите. Затова сме тук - да ставаме все по-добри, за да можем да печелим всеки мач. Все пак, днес заслужихме успеха, тъй като създадохме много повече положения от Волфсбург", коментира опитният холандец.
 
След вчерашните мачове всички отбори в група "В" - Манчестър Юнайтед, Волфсбург, ЦСКА Москва и ПСВ Айндховен, имат по 3 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация