Еврофутбол е партньор на 32-то издание на Софийския маратон

14:02
Еврофутбол е партньор на 32-то издание на Софийския маратон

Еврофутбол е партньор на 32-то издание на Софийския маратон – това стана ясно днес, на пресконференция по повод предстоящия старт на инициативата на 4-ти октомври. На събитието присъстваха министъра на спорта Красен Кралев, главният организатор на надпреварата Анатоли Илиев и директорът на маратона Даниел Дуков. Те обявиха общия брой на участниците - за момента 1300, като атлети от пет континента от над 34 страни ще се борят за отличията. Около 300 от тях ще стартират в маратона, а останалите в по-кратките дистанции - 8400 м и 20 км. Ще има и масов старт на 3 км.




Миналогодишните Спортни таланти на Еврофутбол - Митко Ценов и Милица Мирчева са заявили участие за старта на 20 км, а за съжаление в маратонската дистанция при мъжете ще отсъства националният ни шампион Шабан Мустафа.




Стартът на Софийски маратон 2015 г. ще бъде даден в 10.00 ч. в неделя пред главния вход на Националния стадион "Васил Левски” на кръстовището на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви” и ул. "Гурко”. Повече информация за събитието може да намерите тук.




Еврофутбол желае успех на всички атлети!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация