Байерн помете Динамо, Лева пак забоде хеттрик (видео)

00:34
Байерн помете Динамо, Лева пак забоде хеттрик (видео)
Немският първенец Байерн Мюнхен не показа никаква милост срещу Динамо Загреб и прекъсна рекордната победна серия на съперника си с категоричен успех с 5:0. Пореден силен мач за тима на Пеп Гуардиола записа Роберт Левандовски, който отново забоде хеттрик.
 
Баварците решиха мача още през първото полувреме, след като се оттеглиха на почивка с аванс от 4 безответни гола. Първо Дъглас Коста откри резултата в 13-ата минута. Малко по-късно Левандовски удвои преднината на своя тим. Полякът се разписа и в 28-ата минута, като преди това Марио Гьотце покачи резултата на 3:0. Десетина минути след подновяването на играта Левандовски записа гол на сметката си и общо 5-и за мюнхенци.
 
Със спечелената победа Байерн се откъсна еднолично на върха в класирането на група "F" с пълен актив от 6 точки. Динамо Загреб пък се намира на 3-а позиция с 3 пункта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Anatoli93
30.09.2015 15:38

Дай боже да нямаме повече контузии и да сме в такава форма през целия сезон! Лева, Коща и Мюлер са животни тоя сезон! Също така Кимих и Гьотце показват добра игра като им се даде шанс! Бетон сме засега.