Пореден студен душ за Арсенал в Шампионската лига (видео)

00:23
Пореден студен душ за Арсенал в Шампионската лига (видео)
Арсенал допусна шокираща загуба с 2:3 като домакин на Олимпиакос в мач от група "F" на Шампионската лига. 
 
Фелипе Пардо откри резултата за гръцкия тим в 33-ата минута, но 2 по-късно Тио Уолкът възстанови равенството. В 40-ата минута тимът от Пирея отново поведе, този път с автогол на Давид Оспина. 
 
В 65-ата минута Алексис Санчес добра артилеристите до 2:2, но радостта на феновете по трибуните на "Емирейтс" продължи твърде кратко, след като Алфред Финбогасон сложи точка на спора и донесе три точки на Олимпиакос, разписвайки се още в ответната атака след гола на чилийския нападател на лондончани. 
 
Така Арсенал се закотви на дъното в класирането на група "F" без спечелена точка, а Олимпиакос излезе втори с една победа. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bayo45
01.10.2015 20:52

На пук на всички тук които се ваикат за Арсенал ще им кажа че Арсенал ще прескочат груповата фаза и ще продължат на пред.Когато се изиграе и последният мач тогава ако трябва ваикаите се колкото си искате.Сега все още е рано.*stop**wink*

spoke_1912
30.09.2015 19:09

Ако не беше и Санчез положението щеше да е още по- трагично. *lol*

ComsteR
30.09.2015 16:28

Исках 2 коментара да напиша, коментара отдолу е до тоя където ще му се роди Джорджано*lol*

toh3u
30.09.2015 15:44

Треньора по фискултура, Венгер, отново пръцка в ефир някакви жалки извинения и оправдания.В Арсенал няма лидер, който да поведе отбора, Венгер не е такъв, а и на терена не се вижда да го има.Липсва им постоянство, да навържат 6-7 победи, да си повярват.Сега са добри играчи с добри качества хвърлени на терена пък каквото стане.

rimlianin
30.09.2015 14:57

Няма страшно , Венгер няма да позволи да загубят 4тата си позиция *lol*

wengerout
30.09.2015 13:25

Първо да кажа,че не съм гледал мача и не мога да говоря конкретно за него,но ние сме трагедия.Имаме възможности,имаме играчи,с 1,2 изключения,но воденето на този отбор е просто смешно.Смешно е,че купуваш според мнозина най-добрия вратар в света и в мач,в който ти трябва победа в Европа,пускаш резервата си без причина???При положение,че после има мачове за купи колкото искаш.Както и да е.
Да кажа и няколко думи за първенствата.Това,че в Англия е оспорвано е така,но това не е главната причина отборите да страдат в Европа.Все пак е началото на сезона,за каква умора говорим?Едни футболисти с толкова много пари са се изморили от 5 мача ли какво?Началото на сезона и Сити падна,и Юнайтед и Арсенал паднаха.Каква умора в 5 мач?Те ако се измарят толкова бързо,то януари месец примерно трябва да правят една пауза,че да могат да реанимират по 2 месеца.
Качеството на игра спада,което е нормално и до няколко години напълно вече ще се види спада им.Може би следва съдбата на италианските отбори.За мен Германия ще има най-силното първенство до 1,2 сезона,понеже само те са близо до Англия от ръководене на играта и финанси,което е най-важното.Испанските отбори са много силни също,но самата им лига куца,а другите вече са няколко стъпки по-назад.Не може едно първенство да е на върха за винаги,а на Англия и минаха силните години.Хората,които се грижат за футбола ще трябва да направят нещо по този въпрос,някакъв проект,който примерно ще отнеме 4,5,6 години,но ще ги върне отново на върха.В този случай трябва нещо такова,дългосрочен проект,старателно изпипан,някоя свежа идея,нещо такова.Иначе ще продължат да залязват.

sundza
30.09.2015 13:49

Нищо не си изпуснал - ако беше гледал коментарът ти щеше да остане същия. Точно трагедия е думата достатъчна да опише случващото се и то не само в този мач. Тотално еднообразна игра, всички ни разкриха вече как да ни се противопоставят - дори и най слабите в ШЛ, дори и най-слабите във ВЛ. Никаква промяна и най-вече никакви изгледи за желание нещо да се промени от страна на Венгер. Едно и също всеки мач. Шапка му свалям, че доказа своята футболна теория, но това беше преди повече от 10 години. И ако за тези 10 години не можа да разбере, че светът, респективно и футболът са се променили, то значи е време всички фенове на Арсенал да изпринтим ника на колегата по-долу и да му го връчим.

yordak86
30.09.2015 10:02

Казах ви го и преди специално за Арсенал : Откакто Тиери Анри ви напусна Арсенал не е вече същият отбор.....Това ЖИРУУУ не знам как му се кефи Венгер и за какво го държи в Арсенал

caramell
30.09.2015 10:21

Не само ти си на такова мнение за Жиру..а дори вчера не е играл

NoDiggity
30.09.2015 09:50

Аз лично си обеснявам слабата форма на Английските отбори в ШЛ главно с 2 неща:
1. Прекалено много пари се наливат във ВЛ(ще се наливат и повече) и ако един отбор играе в ШЛ за пари(какъвто принципно не трябва да е случая с нито един от сегашните отбори), то файдата е никва - 20тия в Англия взима долу-горе същите пари(да не кажа и повече) от победителя в ШЛ...
2. Конкуренцията в Англия стана убииствена последните години и както се вижда и по трансферите, 20тия в Англия прави селекция за по 20-30 милиона паунда и то с класни играчи, а не на кило. Физически Английските отбори просто не са подготвени за ШЛ, защото всеки мач във ВЛ(а повярвайте ми, аз гледам повечето, не само тези на Юнайтед) са все едно на живот и смърт. Всеки скача, тича, рита се - дет се вика ще умре на терена за едните 3 точки, сиреч това изтощава много топ отборите. На всичкото отгоре, както вчера видяхме на мача Порт-Челси, Мауриньо предпочита да остави 2 от най-добрите си играчи(Фабрегас и Азар) на пейката може би за да ги съхрани за ВЛ, защото явно му е по-ценна пък и носи повече дивиденти на клуба.
3. Това си е моя теория и въобще не казвам, че е истина или пък, че се случва всеки мач, но според мен и УЕФА реже много често Английските отбори в ШЛ в ключовите мачове посредством съдиите. Замислете се - коя е най-голямата конкуренция на ШЛ когато стане на въпрос за гледаемост, наливане на пари, привличане на спонсори и т.н. - Висшата Лига естествено. Ако тя стане още по-колосална и парите нараснат още повече и спонсорите имат голяма възвращаемост на средствата, повечето такива ще се одръпнат от УЕФА и ШЛ в частност и от там финансови проблеми за турнира и по-ниска гледаемост.

ComsteR
30.09.2015 16:25

Смешно е да се оправдаваш с съдиите, при положение че спорите колко е силно Английското, при 6 мача 1 победа , също е смешно да говориш колко е силна Висшата лига и че е по-комерсиална, хубаво сега като загубите едната квота за Шл, ще се радвате а?

Amateur1878
30.09.2015 15:00

Абе ти кълнеш както бабката от циганската махала, честно ти казвам *smile* Преди време ме беше проклел с "Син да ти се роди, зет да ти доведе". *smile* Интересен човек. Иначе ние ще си гостуваме в Уелс, но ти се надявай Каталуния да се отцепят от Испания и да махнат Барселона по-скоро, че скоро шампиони на Испания няма да станете.

durduland
30.09.2015 14:39

Еми тя ВЛ до голяма степен си стана и по-гледана от ШЛ. Неслучайно чиновниците в Нион пикаят кръв от това и през последните години се нагледахме на какви ли не изпълнения от съдиите. Само тази година за първите 2 кръга- Арсенал и в 2та мача ощетени(не че трябва да им е оправдание), Челси вчера 200% дузпа, а ако някой скочи така в краката на Роналдо или Меси( както на Шоу)- най-вероятно Уефа ще го накаже доживот. За сметка на това можеш да погледнеш какъв цирк е в мачовете на испанските отбори- Реал, Севиля, та дори и Барса подпряха с/у Рома. Не че англисйите отбори не искат да ги печелят тези мачове- но за тях те не са толкова приоритетни. Подготовката им за самите мачове е на друго ниво в сравнение с испанските отбори. Преди години като играха Юнайтед с Билбао- тренъорът на Билбао си каза, че те за тези мачове са се подготвяли 2 седмици и тренировките им са били за тези мачове. Според теб колко време му е било необходимо на САФ да измисли халфова линия с Фил Джоунс и Фабио. Реал, Барса и Байерн си остават 3те най-добри отбора, но ВЛ е над-всички останали (неслучайно е в пъти по-скъпа и все пак в пъти по-гледана). Хората дават повече пари , за да гледат по-добро качество

ComsteR
30.09.2015 12:54

Еми кво да ти кажа недоносен, не играйте в Европа, и си гостувайте в Уелс.

Amateur1878
30.09.2015 12:01

Тотално съгласен с мнението ти, приятел. И твоето мнение, общо взето, отговаря Salient, който счита това за парадокс: колкото повече пари се наливали в английските отбори, толкова по-слаби ставали. Но разбира се, че ще стават по-зле на европейска сцена. NoDiggity го е написал много добре - всяка седмица играеш срещу отбори, в които се наливат пари и се хвърлят на кръв и сополи. Физически няма как да си подготвен за такова нещо. Докато си е друго да биеш като тъпан 70% от първенството и да си свежарка за Европа. Ако в Испания се наливат толкова пари, колкото и в Англия, тогава ще видят и феновете на Реал и Барса какво е всяка седмица да имаш тежки мачове и как се играе така в ШЛ на високо ниво. То и сега окапват като круши с контузии, но тогава ще видят какво е наистина половин отбор да ти е контузен. Каква конкуренция може да ти бъде отбор, който получава по 20млн. евро на сезон от ТВ права? И това са поне 70% от отборите в Примера. За какво натоварване говорим? Но тези неща си ги говорим ей така, за идеята. Никога няма да стане това нещо пари да се разпределят повече . Животът на баламурниците като тоя Хамстера (Comster или там каквото е) ще си се осмисля от детските колажи на TrollFootball и това си е. Но според мен в ШЛ е трудно да се каже, че се определя най-добрият отбор в Европа поради простата причина, че първенствата са в неравностойно положение. Едните стават шампиони още март месец (Бундеслига); другите пък имат 5-6 тежки мача през целият сезон (Примера); третите имат тежки мачове всяка седмица или през седмица (ВЛ). Не е равностойно положението, но какво да се прави. Заради това всеки гледа каквото му е на душа *smile*

calaway
30.09.2015 07:43

След тази загуба мога да кажа, че спокойно можем да си чакаме жребия през декември но не за ШЛ, а за Лига Европа *angry*

ComsteR
30.09.2015 01:37

Друг е въпроса дали няма да се събудят Англичаните, след като загубят 4-тата квота, за сметка на Италия, което може да се случи още тази година, въпроса е КОИ Англичани, Абрамович,Мансур,Глейзърите или мешаната скара Арсенал.

aa2
30.09.2015 01:24

Не знам вече какво трябва да стане за да се класираме.Трябва изведнъж един насран отбор(да, подкрепям ги от 18 години, но вече смятам, че сме тотално насран отбор) да се вдигне, да вземе поне точка срещу Байерн, да разбие Динамо, и да помете Олимпиакос, еми колкото и смешно да звучи имайки предвид, че говорим за 3-я в Англия мисля, че шансовете да бием Олимпиакос в Гърция са илюзорни, особено ако мача е решаващ за гърците.Ще видим...може пък и точно срещу Байерн да избухнем.Каквото и да стане продължавам да си повтарям едно и също нещо вече близо 6 години - време е, време е на Венгер да постъпи мъжки, и да изчезне, време му е.От доста години му е време, но вече мисля, че става нахален и нагъл.

ivanrealmadrid1
30.09.2015 01:23

Много рано ги отписахте английските отбори , Челси Сити и Юнайтед според мен ще излязат от групите.Арсенал също имат добър шанс нищо, че малко сложно стана положението при тях

ComsteR
30.09.2015 01:19

[@link https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1597565706950306&id=345971365443086&set=pb.345971365443086.-2207520000.1443565099.&source=42]

Salient
30.09.2015 01:06

Английските отбори са скандални тази година.. Остава и ние да се изцепим утре. *smile*

General96
30.09.2015 18:39

В ЛЕ ли ?

Salient
30.09.2015 01:53

Спадът не е от тази или миналата година, а от 2010 според мен или откакто Сити станаха някакъв фактор. Но реално никога отборите не са почвали толкова зле, колкото тази година. Парадоксалното е, че колкото повече пари се наливат във Висшата лига, толкова са по-зле резултатите в Европа. Иначе за другите английски отбори не знам, но за Юнайтед смятам, че е е възможно да стане поне сериозен претендент до 3 сезона.

ComsteR
30.09.2015 01:34

Тази ли? миналата година, единствения минал 1/8 финалите беше Челси, отпаднаха на 1/4 от Псж. Преди това пак Челси с Атлетико на 1/2. 2012-13 Юнайтед на 1/8 и Арсенал. Просто комерсиалноста е на доста по-голямо ниво в Англия. От там идва и цялостното положение в Европейските турнири, голямо самочуствие но както се вижда за пореден път без покритие. Очаквам да ми скочите но, не виждам какво лошо съм казал. Смятате ли че Англия би имала победител в тази надпревара, в следващите 3сезона?

Gopcho
30.09.2015 00:52

Венгер е голям мазохист, обаче този сезон ще му е последен.

Napadatel_9
30.09.2015 00:46

Боговете на Олимп!!!*beer*

Vetrigo177
30.09.2015 18:53

Ехо,Госпожице..Ти видя ли си смешното писание (оправдание) че сте загубили?На свой терен срещу Олимпиакос,се оплакваш,че сте паднали защото опонентите са имали късмет..Какво ще стане ако играете с Цска или с Левски..Ако и те имаха късмет,сигурно и те щяха да ви бият..Вие прости бяхте принудени да ги размажете,просто нямаш никакво основание да мрънкаш за невиждан късмет,богове и ала бала..Това са Олимпиакос,не са Байерн,не са Барса..

Gopcho
30.09.2015 01:01

Все едно, подараци или не, ако се окажат в края на класирането ключови

Arsenal966
30.09.2015 00:54

Ами със сигурност са се молили на всички богове на Олимп преди мача.....първите им 2 гола.....такива подаръци ама никога просто няма да получат пак !

red_army_10
30.09.2015 00:36

Няма да излезем от групата, то е ясно. Загубите от Байерн не ни мърдат, а в Гърция надали ще спечелим. Ние и Сити сме евро-идиотите на Англия последните няколко години и това е. Явно ще гоним Ливърпул от последните години по гафове в турнира. Пълен смях.

lubomirsb
30.09.2015 08:56

Не сте само вие евро - идиоти. И ние сме . И всички анлийски отбори до момента.

sindikata3
30.09.2015 01:03

ще гониш ти Ливъра ама друг път дай малко се кротни като споменаваш Ливърпул до Арсенал в Европа моето дете!!!

MU121
30.09.2015 00:29

Време е за промяна в повечето английски клубове.