Петев повика трима дебютанти за мачовете с Хърватия и Азербайджан

12:27
Петев повика трима дебютанти за мачовете с Хърватия и Азербайджан
Селекционерът на „А“ националния отбор на България Ивайло Петев повика група от 23 футболисти за европейските квалификации срещу Хърватия на 10 октомври в Загреб и срещу Азербайджан на 13 октомври в София.

Защитникът на Базел Иван Иванов се завръща след продължително лечение на контузия. Отново в състава е и бранителят на Левски Живко Миланов.

Шанс за дебют с националната фланелка получават Асен Георгиев от Монтана, Георги Костадинов от Левски и Антон Карачанаков от Славия.

Аут от състава са Николай Михайлов, Иван Бандаловски, Веселин Минев, Валери Божинов и наказаните Йордан Минев, Светослав Дяков и Илиян Мицански.

Вратари: Божидар Митрев (Шериф), Благой Макенджиев (Берое), Пламен Илиев (Ботушани)

Защитници:
Александър Александров (Лудогорец), Иво Иванов (Берое), Георги Терзиев (Лудогорец), Иван Иванов (Базел), Страхил Попов (Литекс), Живко Миланов (Левски), Антон Недялков (Литекс), Асен Георгиев (Монтана)

Полузащитници и нападатели:
Симеон Славчев (Аполон Лимасол), Георги Костадинов (Левски), Ивайло Чочев (Палермо), Христо Златински (Университатя Крайова), Тодор Неделев (Майнц 05), Антон Карачанаков (Славия), Александър Тонев (Фрозиноне), Михаил Александров (Лудогорец),  Ивелин Попов (Спартак Москва), Георги Миланов (ЦСКА Москва), Димитър Рангелов (Коняспор), Андрей Гълъбинов (Новара).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
29.09.2015 19:40

Имах предвид,че се усеща липсата на Иванов понеже е контузен...а и не се знае в каква форма ще се завърне :*smile*

night_wolf1984
29.09.2015 23:26

Най точния коментар.....браво!!!

simon_66
29.09.2015 22:56

Аз не виждам кое му е толкова зле на защитата вече в този й вариант...Иван Иванов си е класа и не се притеснявайте в какво състояние е.. пак ще играе далеч по-класно от Бодуров. А и си тренира на пълни обороти вече в Базел, трябва му игрова практика и самочувствие на терена, останалото го има като качества. Страхил Попов му е време да бъде неизменен титуляр в националния, най-после го викнаха след контролата с Канада. Чудно му е защо Терзиев не играе повече в Лудогорец.. оттам липсва и доверието да започва като титуляр в националния, а предпочитат Сашо Александров. Иво Иванов от Берое определено исках отдавна да го видя с националната фланелка, макар и като резерва. Без Бодуров, Бандаловски и Миневи нещата ще изглеждат в пъти по-добре. НО КЪДЕ Е Кристиян Малинов от Литекс.. момчето си скъсва гъ*а всеки мач, разказа играта на Дяков и Саша, на куп други халфове и с Асприля правят смешни противниковите отбрани, но дори няма повиквателна. Нали щял да вика тези с потенциал и игрова практика.. къде е тя при Тонев и Неделев? Или ще се усланяме на лудия сезон на Неделев в Ботев и хеттрика на Тонев срещу Малта, поради които получават и в днешно време повиквателни... А Балджийски от Монтана.. виждам има повикан играч оттам в защита, но защо го няма, при положение, че в момента може да сложи и Неделев, и Тонев в малкия си джоб.. супер техничен, експлозивен и бърз футболист.. Алекс Колев от Ботев? Човекът , който тегли Ботев с головете си.. има промени в националния, но само в защитен план, а така не става.. С Гълъбинов, който го позабравиха напоследък в националния и Рангелов няма как да стане, разберете го... Алекс Колев, Десподов, Исмаил Иса и куп други, те са правилният избор и бъдещето на националния ни отбор в преден план. Дяков и Гаджев ги няма, това е добре за момента.. ще ми е интересно да видя Чочев и Карачанаков един до друг или Костадинов на мястото на някой от двамата, заедно с Георги Миланов. Има много за подобряване, но поне някаква стъпка е направена, след като го няма Миневи, Бодуров, Манолев, Дяков, Гаджев, баджанаците и някои други украшения в короната.

rumbaki
29.09.2015 19:36

Сетиха се най-после за Карачанаков.

sundza
29.09.2015 16:57

За оставащите мачове може и мене да ме вика. Ма трябва Боби да му каже. Чакай да му се обадя..

dzhalev_71
29.09.2015 16:07

Неделев защо продължават да го викат, след като той дори не играе за Майнц?

ded_men
29.09.2015 14:59

Матеус се указа прав ако не е сина ще е зетя. *cry*

night_wolf1984
29.09.2015 19:39

аз съм написал разни и прочие....не съм писал конкретно за Бодуров...а за всички разни нехранимайковци ,който нямат по един мач за своите клубове.Щом казваш,че Миланов е най класния десен бек в Българие си е твое мнение и го уважавам,ама ако не беше зет на боби нямаше да подуши терен..заедно със синчето!!!погледни малко реално на нещата защитата ни пенсионери и некадърници...няма го иван иванов не викат паланков...цирка е пълен....ако не виждаш..значи трябва да си купиш очила...,но да не са със сини стъкла *smile*Иначе Костадинов е добре,че му дават шанс *smile*

Kalinho
29.09.2015 19:04

пак май пишем коментарчета без да сме гледали футбол. Ж.Миланов колкото и много хора да го подценяваха се вижда, че е най - добрия десен бек ако трябва да го сравняваме с оня арабин от партизан е с поне 3 класи над него. Бодуров не го виждам в списъка освен ако ти нямаш друг.

ded_men
29.09.2015 16:09

Сам си написал, че е пенсионер за кога ще го обиграваме в националния отбор. Нали идеята на тези две квалификации е да се обиграе отбор за да не се повтаря срама от сега

night_wolf1984
29.09.2015 15:55

зет ,син...така е в България връзкари и шуробаджанащина......нали родата трябва се издържа нищо,че нестават за нищо....Разни Александровци,бодуровци и прочие...нали трябва да изкарат и те за пиене...нищо,че са гола вода *smile*Квато ни държавата такъв и футбола ни пълна пародия *smile*

El_Fenomeno_9
29.09.2015 15:11

Абе некадърник , дори Ники Александров най - големия цскар го каза по радиото на мача снощи , че вижда Миланов като един прероден играч и че няма нито една слабост , която да посочи в играта му , признавайки че определено е сгрешил като е подиграл сините , че са стигнали до там да го "връщат от пенсия" ... Само малко трябва да се успокои , защото бурния му нрав може да му докара някой пресилен картон , защото не влиза много твърдо като близнаците миневи , но има много много голяма уста

generiks
29.09.2015 12:56

Имам наблюдение за Георги Костадинов и определено ми харесва играта му, надявам се да изиграе добри мачове с националния отбор и да остане един от постоянните там. Определено има потенциал момчето.