Скаут на Чарлтън наблюдава Гаджев и Белаид срещу Ботев

10:47
Скаут на Чарлтън наблюдава Гаджев и Белаид срещу Ботев
Чарлтън Атлетик изпрати свой скаут за футболистите на Левски Аймен Белаид и Владимир Гаджев. Емисарят на тима от Чемпиъншип изгледа снощния мач срещу Ботев Пловдив в компанията на мениджъра Петьо Заберски от ложите на стадион "Георги Аспарухов", пише вестник "Тема спорт".

Както е известно, договорът на сините с Белаид изтича на 1 януари 2016 година. Защитникът вече обяви категорично, че желае да смени клубната си принадлежност. Той беше на проби в Болтън в началото на годината, но не успя да си издейства договор. Сега обаче е успял да влезе в полезрението на Чарлтън.

Клубът от Чемпиъншип ще следи изявите и на Владимир Гаджев. Халфът се завърна на "Герена", след като цяло лято се опитваше да си уреди трансфер в чужбина. Полузащитникът се включи силно в първите си двубои за тима. Договорът на Гаджев също е до Нова година, тъй като и той иска да пробва късмета си зад граница. Ако одобрят изявите на Белаид и Гаджев, то англичаните веднага могат да започнат преговори с тях.

В отбора на Чарлтън, който се намира на 17-о място в Чемпиъншип, между 2000 и 2007 година игра бившият български национал Радостин Кишишев. Англичаните ще гледат и Живко Миланов, но десният бек най-вероятно ще премине в отбор от Русия следващия полусезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
29.09.2015 11:42

Пак ли за Владо трансфера пишете....вече стана банално,не разбрахте ли,че няма психика да играе за друг отбор освен Левски...колко хубави оферти отказа с цел да взема хубава заплатка*smile*

night_wolf1984
29.09.2015 23:08

Слушам Пиночет..щом казваш няма да си изказвам мнението!!!хех*joking**lol**beer*

Kalinho
29.09.2015 19:08

абе ти що не си гледаш там галевче ли беше галчевче или головодовче имахте дори звездите не мога да ви ги запомня, във В група големи играчи и звезди гледай си тях и си трай.