Роналдиньо отново е свободен агент

10:24
Роналдиньо отново е свободен агент
Легендарният плеймейкър на Барселона Роналдиньо отново е свободен агент. Световният шампион от Мондиала в Южна Корея през 2002 година се раздели по взаимно съгласие с бразилския Флуминензе три месеца преди да изтече контрактът му.

Носителят на "Златната топка" за 2005 година се завърна в родината си през юли, когато подписа договор с клуба от Рио де Жанейро. На "Маракана" обаче един от най-големите футболисти през новото хилядолетие се представи повече от колебливо. За девет срещи Роналдо де Асис Морейра така и не успя да се разпише или пък да асистира на свой съотборник.

На 30-ти август, при загубата с 1:2 от бившия си клуб Атлетико (Минейро), Роналдиньо бе бурно освиркан от феновете на Флуминензе, което бе ясен знак, че престоят му на "Маракана" няма да продължи много дълго.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
29.09.2015 20:46

бутат кака в национала ,а не викат роналдиньо..който макар и на възраст е класи над него....Странни хора са бразилците.Потенциал и футболен ресурс много,а немогат да го оценят...затова последните години не могат да вземат и световната купа *smile*

nikolaigalata
29.09.2015 18:31

Да го вземат от Лудогорец . Ще вдигнат летвата малко с него.

fearcho
29.09.2015 14:17

Колко ограничен трябва да си за да освиркваш Роналдиньо...