Гонзо: На прав път сме

09:04
Гонзо: На прав път сме
Спортният директор на сините Георги Иванов заяви след домакинската победа на Левски над Ботев Пловдив с 1:0, с, че тимът се развива в правилната посока. Срещу канарчетата столичани записаха третата си поредна победа в първенството.
 
"Доволен съм от победата. В четвъртък играхме 120 минути на тежък терен. Ние сме Левски и всеки трябва да мисли за победа. Най-важното е да изградим манталитет на победители в този отбор, а той се постига именно чрез победи. Смятам, че сме на прав път."
 
На въпрос за предстоящите два сблъсъка на Левски в шампионата – срещу лидерите в класирането Литекс и Лудогорец, Иванов сподели: " Левски си е Левски. Не може да се сравняваме с Лудогорец и Литекс. Левски е много над тяхното ниво. Това се вижда и от скандалите, които се случиха. На нас ни трябва време и спокойствие, за да изградим нормална структура и отбор. Не ме интересуват другите отбори."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tishoshprica
29.09.2015 14:51

искат пак да ни излагат в европа -абания - македония имат отбори в евротурнирите само ние нямаме заради такива кат тоя мечтател *stop*