Тутоспорт: Алегри е пред уволнение

11:21
Тутоспорт: Алегри е пред уволнение
Ръководството на Ювентус обмисля да се раздели с наставника на тима Масимилиано Алегри, съобщава "Тутоспорт".

Специалистът е получил кредит на доверие от два мача. Ако Старата госпожа не вземе максимума в срещите със Севиля и Болоня, то договорът на специалистът ще бъде разтрогнат.

Въпреки че Алегри спечели дубъл с Юве през миналата кампания и изведе тима до финал в Шампионската лига, стартът на настоящия сезон бе ужасяващ.

Бианконерите спечелиха едва един от първите си 6 мача в Серия А, допускайки три загуби. За момента те заемат 15-то място във временното класиране. Това е шокиращо представяне, като се има предвид, че Юве доминираше тотално в Калчото през последните четири сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

JUVE_BEST_CHAMP
29.09.2015 00:57

С уволнението на Алегри не виждам какво ще се промени в момента, но ще видим.

night_wolf1984
29.09.2015 11:46

Как какво..тоя и хляб на вързано куче не може да даде,ако му дадеш молив ще си избуде окото...толкова е зле*smile*

vasil74
28.09.2015 11:54

тоя пич е' агент'на Интер.с Милан стана шампион с готов отбор...и после знаем кво стана...и при нас е така...исторята се повтаря..........Ариведерчи,колкото-по рано толкова по-добре.

futbolista_rs
28.09.2015 11:37

Ами като си отиде гръбнака на един отбор така става! Тевез се връщаше много повече и пресираше много повече и разликата с Дибала е колосалнаа. При пирло всеки пряк свободен ставаше гол на 80%, а сега нямаме точен удан. Няма кой да захранва с пасове нападателите и се търсят някакви балонни топки и нонстоп центрирания. Без видал няма кой да руши в зародиш атаките на противника, няма кой да дава злоба и борбеност. Сега вижте какво прави Коман в Байерн - поредна трансферна грешка. Вместо да вземем качествен халф ние се набутахме с Ернанес. Той е нищо повече от просто добър играч. На нас ни трябват от СВЕТОВНА КЛАСА. Другото тотално разочарование е Заза. Да бяхме оставили дървото Метри, който се представяше къде къде по-добре. 10 точки от първия не са много, но с оглед играта и продължаващите контузии май работата ще става по-зле.

night_wolf1984
28.09.2015 23:13

Така е както каза някакъв Алегри беше набрал скорост с отбора на Конте....новите трансфери са пълен провал ...само Дибала дето бива и Кидира...другите са шума...Коман можеше да свърши работа,ама го продадохте...Дано да ви потръгне играта,ама с тоя треньор не вярвам*smile*

persie1992
28.09.2015 18:55

Наистина доста лоши трансфери направиха. Единствено Кедира, ако се опази от контузии може да заеме ролята на ''рушач''.