Батков се стресна от азерите: Шансовете ни са 50:50!

18:40
Батков се стресна от азерите: Шансовете ни са 50:50!
Собственикът на Левски Тодор Батков явно е доста респектиран от ФК Баку след вчерашния сблъсък между двата отбора в мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига. "Адвоката" сподели, че според него, шансовете на двата отбора на реванша в София са 50:50 и още нищо не е сигурно.

"Мачът не бе лек. Вече няма леки съперници. Двубоят вчера беше с две лица. До към 60-та минута ние контролирахме играта, в дефанзивен план стояхме много добре. Напред обаче не ни вървеше, защото липсваше завършващ удар. Бях спокоен до 60-та минута, след това може би част от футболистите отпаднаха физически. Добре, че Петков спаси опасностите. Това е първи мач в евротурнирите, в който Баку не успява да победи на свой терен. Доколкото разбрах, всеки отбор, който е играл на този терен, след 60-65 минута отпада физически. Очевидно това се дължи и на климата, влажността на въздуха и т.н.," коментира Батков.

"Треньорът Достанич имаше възможност да работи два-три дни с тима. Видя се вчера, че защитата бе много добре построена, почти нямаше грешки. Левски можеше да победи, както можеше и да загуби. Дори и коварен, резултатът 0:0, на този негостоприемен терен, мисля, че не е зле. Доволен съм от двамата ветерани, които върнахме в тима, не мога да кажа нищо лошо за никого от футболистите. Оптимист съм за реванша. Според мен шансовете в София са 50 на 50, но ние имаме предимство, защото сме домакини. А и треньорът вече ще е работил 11 дни с отбора. Моля привържениците за търпение, за кредит на доверие към новото ръководство. Както виждате, те работят много, стараят се доста", каза още собственикът на "сините"

"Ако не продължим, няма да купувам нови футболисти. Защо да го правя, за първенството ли?! Ако продължим, може да купим други играчи. Има интерес към двама наши футболисти, възможно е след реванша с Баку да има поне един трансфер от Левски към голям клуб. Интересът е към титулярен футболист на Левски", допълни Тодор Батков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Schumacher1
31.07.2009 20:50

Бай Ганьо пак се изказа неподготвен мача в софия свършва 0 :1 за БАКУ

tedino
30.07.2009 12:08

дал 12 милиона...опа май си добави 5-6 млн.След влизанете в ШЛ кой по-скъп взе?Не може след трансфери за 1 млн(тук включвам и някои по-предишни,че това лято е плачевна работта хах) да чакаш 7 млн от влизане в групите!

cesekarchetooo
30.07.2009 03:24

Важното е, че той е дал ДВАНАДЕСЕТ МИЛИОНА ЛЕВА от ЛИЧНИЯ си джоб. *joking*

Pandi
30.07.2009 01:16

Лошо Батков,лошо! Явно този човек нищо не разбира от футбол за да ръси такива "застрахователни приказки" ами при 0:0 на наш терен стига да не бъдат подценени Баку са пътници и Ливски трябва да продължи.
Неприятното е ,че не се разбират нещата и се работи на парче т.е. не се вземат играчи ,когато е нужно ,за да се обиграят с отбора ,а се чака нещо да направи отбора и тогава му се натрапва звездата ,която най-често не успява да се сработи добре и почва да търка пейката или започва да пречи и консумира с ниско КПД. То първенството ни и Евро Турнирите са свързани неща,защото неможеш да стигнеш до последните без да се представиш добре в първенството и ако си се представил добре в първенството си няма да отпадаш възможно най-рано от посредствени отбори.

MDM
29.07.2009 23:29

Защо да го правя, за първенството ли?!

че така ми защо ти са за първенството по - лесно е да се купи някой мач

Dorostoler
29.07.2009 21:40

"Вече няма лекии съперници..." Еми как ще има при положение,че клубният ни футбол тъне в мазут и фекалии...И то точно заради такива хора като този чесън тук.Вече всеки противник ни се струва тежък,а със средняците равенството се приема като спечелен трофей.Освен чувството за малоценност което е налегнало българите от 89 насам,има още куп други причини,за които се говори на ракия и салата,а не във форуми.

bigred81
29.07.2009 20:44

хахах еи тоя голям циркаджия. когат прибра няколко милиона от ШЛ кого купи бе мустакат добитък? за тия трансфери 4уваме от 4 години насам. тоя иска само да зема ,но нему се дава,това е истината.приказва само колко пари е дал за Левски. ти ли ги даде или 4орни бе говедо?

torres_228
29.07.2009 19:22

БАТКОВ , СПРИ С ФУТБОЛА , ЧОВЕЧЕ !!! Смешен си вече ,смешен .. няма смисъл от коментиране ,то е ясно. ПЪЛНА СКРЪБ !

leWCki_sa_laina
29.07.2009 19:17

Тоя пак изби рибата с изказване и логика *lol* Направо да почне да съжалява човек, че сред говедата няма някой съвестен, че да го гръмне /само дето няма как да има, то съвестните турци и цигани са дефицит *joking* /.

gocktherock
29.07.2009 18:45

Ми за първенството ще купуваш глупак. Нали преди 2 сезона играхте в ШЛ и УЕФА, а сега няма пари да купи некъв свестен играч Мангал тъп, адвокат ми бил голем. Тва че си адвокат не означава, че разбираш от футбол. Вместо да се опита да изгради по-добър отбор, нашия чака на готово. Ако влязат Левски ще вземат 2млн. в УЕФА и 7-8млн. в ШЛ. Не е шашав нашия. После ще се направи с некво футболистче за 100хил, а другите пари ще зачезнат нанякъде