Изгряващата звезда на Франция призна, че е трансферна цел на Байерн

15:28
Изгряващата звезда на Франция призна, че е трансферна цел на Байерн
Нападателят на Рен Пол-Жорж Нтеп призна за официален интерес на Байерн Мюнхен към него. 
 
През това лято 23-годишният талант бе свързван с трансфер в редиците на баварския гранд, но до сделка не се стигна, тъй като играчът получи контузия по време на предсезонната подготовка на Рен.
 
"Байерн се интересува от мен. Всеки футболист би искал да играе в топ първенства като Англия и Германия", сподели голмайсторът от камерунски произход.
 
Запитан дали би играл за френския национален отбор, Нтеп отговори: "Не ми е фикс идея да участвам на европейското първенство догодина. Сега основната ми цел е да играя добре за Рен. Ще е страхотно, ако получа повиквателна от Дидие Дешан, но, както вече казах, това засега не е сред приоритетите ми". 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sksw
28.09.2015 15:54

Браво на Байерн. Така се прави. Взимат се талантливи млади момчета, които имат огромно желание и хъс и невероятни качества. Може да не са от най-известните, но скоростта и техника която имат са от световно ниво. С тези момчета, нашите отбор го чака светло бъдеще. Всички критикуват Гуардиола, но за мен той има невероятен нюх в подбора на играчи. Привлякъл е десетки играчи през годините, които след това са ставали звезди. Може да се играе тики така, но поне тези момчета които идват сега, ще са бъдещето на тима. Да не забравяме, че звездата на Меси изгря именно по неговото време в Барса. А и трябва да се отбележи, че този сезон играта ни драстично се е променила и макар да играем пак тики-така, този път играем и доста директен футбол и бележим много повече отколкото миналия сезон по същото време и трябва да се отбележи, че го правим без Рибери и Робен..

dzhalev_71
28.09.2015 00:00

Да ясно ми е, че има и играчи, които са така наречените late bloomers.

Блинд, нашия Коклен си беше изгрял още през 2012-а, но тогава голям проблем му беше характера, който беше едно към едно с този на клоуна Фримпонг. Миналия сезон просто видя, че тази възможност, която му се дава най-вероятно ще е последната и я сграбчи здраво с две ръце.

dzhalev_71
27.09.2015 15:54

Изгряваща звезда на 23? Ако беше на 17-18 щях да се съглася, ама на 23 вече трябваше да си е доказал качествата някъде.

Daley_Blind
27.09.2015 22:43

Вашият Коклен е на 24 години, и се наложи едва през изминалият сезон, иначе преди това се луташе под наем насам-натам..

Bitten
27.09.2015 21:03

Ди мария например да не би да изгря на 17? Да не говорим пък колко са тия дето изгряват на 17 и на 19 вече не можеш да ги намериш за кой отбор играят.

El_Fenomeno_9
27.09.2015 19:32

Не е задължително ... Шави и Иниеста също не бяха нещо особено на 22-23 , много играчи имат по - дълъг път на реализация , тъй като не "случват" на правилни обстановка , треньор и много други фактори