Бекенбауер: Рибери се продава...за 94 милиона евро!

19:11
Бекенбауер: Рибери се продава...за 94 милиона евро!
Президентът на Байерн Мюнхен Франц Бекенбауер заяви, че френската звезда на тима Франк Рибери може да си тръгне за 94 милиона евро.

Босът на баварците заяви за "Билд": "Дали трябва да пусна Рибери да си тръгне? Разбира се, ние искаме да вземем за него правилната трансферна сума и ако Кристиано Роналдо струва 94 милиона евро, то тогава Франк Рибери струва същата сума. Ако ние не получим оферта от такова ниво, тогава той ще трябва да си изпълнява договора с нас до 2011 година".

Рибери в момента се възстановява от контузия в коляното и няма да може да участва в предсезонните двубои на тима, както и в първата среща на мюнхенци от новия сезон на Бундеслигата на 8 август срещу Хофенхайм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

S1ck
30.07.2009 10:24

tamate_unufreev, моля те, не се излагай с такива коментари. Няма да давам мнение по изказването ти за зъболекаря - то говори достатъчно за теб. Относно Бундеслигата - потърси малко статистика за средна посещаемост на мачовете там и в другите водещи първенства на Европа. Ще откриеш интересни неща. Освен това през последните години Бундеслигата предлага много интерен футбол за гледане (визирам тактическата игра в Англия и малката резултатност). Много голове, постоянно атакуващ футбол - голяма част от феновете харесват това във футбола. И за да няма спорове - не съм фен на Бундеслигата - излагам факти. А Рибери, поне за мен, струва голяма част от споменатата сума в темата.

ceco26
29.07.2009 23:17

Това ми хареса, тъй като всеки реалист би казал, че роналдо /и само за пример давам и Бербатов, но в малко по-различна ситуация/ са надценени и са дадени прекалено големи и не отговарящи на уменията им цени, но все пак съм съгласен, че ако роналдо струва толкова, то тогава и Рибери струва толкова /поне за баварците/. *smile* Нека видим перес какво ще каже по въпроса.

deko1991
29.07.2009 22:48

Абе малоумници вие квисте педали ли? Кво гледате кой футболист бил красив или не *sick* Рибери е играч от световна класа с много добра игра ! Да няма да прави модно ревю на терена кат един друг лиглю *devil*

tamate_unufreev
29.07.2009 20:38

не ми се четът коментарите ..по долу просто искам да изкажа моето мнение
Моля ви Баварци ли сте кви сте там управата треньора Луси ВанГолина Кайзери майзери ...моля вииииии дайте му 100 000 Еуро (джоб пара) и го заведете на сила при някой зъболекар моля ви ...той е главната причина да не се ГЛЕДА БУНДЕСЛИГА само като му види "усмивката" някой ФЕН/КА и сменя канала моля ви искам да го направите като "иконката" *joking*

zhivkot
29.07.2009 20:15

Защо Рибери Не струва 94 милиона паунда:

1. Не е вкарва всеки сезон по 25+ гола
2. Не е печелил златна топка
3. Колкото и тъпо да звучи, няма харизмата на Роналдо и съответно няма да продаде толкова тениски колкото ранолдо
4. Има още 2 години договор, а не 4 както беше с Роналдо.

Иначи Рибери е страхотен отборен играч, с добър дрибъл и страхотен поглед на играта. Със сигурност струва 45-55 милиона евро, но не и 94.

torres_228
29.07.2009 19:24

Хахаха , супер ! Няма никой да го купи ,може би !!!!!!!!!