Тасевски под въпрос за реванша, Жо готов за игра

18:08
Тасевски под въпрос за реванша, Жо готов за игра
Участието на Дарко Тасевски в срещата-реванш с ФК Баку от третия квалификационен на Шампионската лига е под въпрос.

Македонският национал получи травма по време на тренировката в азербайджанската столица, която му попречи да вземе участие във вчерашния мач. След подробно направените медицински изследвания на Тасевски днес, заключението на лекарите, е че той има разтежение на бедредния мускул на левия крак. Диагнозата поставя под съмнение участието на полузащитника в срещата-реванш с ФК Баку на 5 август.

В същото време се разбра, че състоянието на бразилския футболист на Левски Жоазиньо е добро, след направените му процедури на травмираното коляно в клиниката на професор Рамон Кугат в Барселона. Бразилецът се прибира довечера в София и от утре се очаква да се включи пълноценно в тренировъчния процес на Левски.

С незначителни травми от директни удари по време на мача с ФК Баку са Дениран Ортега, Владимир Гаджев, Живко Миланов и Георги Сърмов. Александър Киров, който вчера тренира с дублиращия тим, от днес е на разположение на треньорския щаб на представителния тим. Възстановяването на полузащитника Лъчезар Балтанов от травмата в областта на адукторите върви по план и той ще продължи да се готви по индивидуален план.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
29.07.2009 19:30

Видя се ,че отбора все още не е готов на 100% липсата на Тасевски и Жоазиньо определено се отрази абсолютна липса на идеи в нападение Ортега тичаше като луд ,за да се опита да си усигори топката Бардон се опитваше да направи нещо ,но една птичка пролет не прави, Йовов провали целия мач нямаше добро отиграване ,а всички топки бяха насочени към него Николай Димитров се включи ужасно, Зе Суареш незнайно защо остана напълно изолиран от съотборниците си. Сигорен съм ,че присъствието на нисичкия бразилец ще усили нападателната ни мощ, а дано Дарко се оправи той е един от най- добрите в отбора липсва определено чувството му за пласиране голямата глупост в първия мач беше връщането ни назад позволихме на Баку да играят и направиха 2-3 сериозни полужения явно предишните мачове с БАТЕ и Жилина и кошмара преживян с Тампере се обажда надявам се да се вдигнат във София и да ни покажат какво могат!

slowy
29.07.2009 18:22

Много искам Македонеца да играе в мача реванш срещу Баку *wink*