Суарес изведе Барса до успех срещу Лас Палмас (видео)

19:11
Суарес изведе Барса до успех срещу Лас Палмас (видео)
Барселона победи Лас Палмас с 2:1 на "Камп Ноу" в среща от шестия кръг на Примера дивисион.

Главен съдия на двубоя бе Рикардо Де Бургос.

Мачът започна много лошо за домакините, тъй като техният лидер Лионел Меси получи контузия в лявото коляно и бе заменен от Мунир още в десетата минута.

Каталунците откриха резултата в 25-та минута, когато Серхи Роберто центрира отдясно към точката на дузпата, а Луис Суарес с глава засече топката, пращайки я в десния ъгъл на Хави Варас.

Десет минути след началото на втората част Мунир проби по десния фланг, нахлу в пеналта на гостите и пусна пас по земя към точката на дузпата. Бускетс прескочи кълбото и по този начин остави Луис Суарес да овладее на чиста позиция. Уругваецът шутира с всичка сила и не остави шанс на противниковия страж.

В 66-та минута Неймар не успя да се разпише от бялата точка. Две минути преди края на пък Джонатан Виера вкара почетен гол за Лас Палмас.

Така бе оформен и крайният резултат. Барселона събра 15 точки и се изкачи на първото място във временното класиране. По-късно днес Реал Мадрид ще има възможността да си върне лидерството, ако победи Малага.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FcB189928
27.09.2015 12:43

Суарез направи целия мач..нямаше да е зле Неймар да му отстъпи дузпата,но...и не го казвам,защото я изпусна..случва се на всеки.

Notlike
26.09.2015 19:31

Ето го най-добрият играч на Барса за мен...