Рони благодари на каталуния

17:11
Рони благодари на каталуния
Новата бразилска суперзвезда на италианския Милан Роналдиньо изпрати открито писмо до ръководството и публиката на бившия си отбор Барселона.

"Преди всичко искам да изразя огромната си благодарност към привържениците на Барса. Докато бях в отбора винаги чувствах тяхната подкрепа, което ми помагаше да играя с голямо удоволствие. Надявам се някой ден да си взема довиждане с тях на "Камп Ноу", казва Роналдиньо в писмото, публикувано на официалния сайт на Милан.

"Сега съм в друг велик отбор, но тъгата по мястото, където бях истински щастлив, още не е отминала. В Барселона постигнах основната си цел - да радвам публиката с играта си", продължава бразилецът.

"Да стана носител на "Златната топка" и футболист на ФИФА за годината бяха едни от най-щастливите мигове в живота ми. Затова благодаря на съотборниците ми, треньорите и ръководството в Барса, без който това нямаше да стане", казва Роналдиньо.

"Футболът се играе с усмивка и желание, които винаги са били основните неща в кариерата ми. Благодаря ви каталунци, че се усмихвахте с мен", завършва обръщението си Роналдиньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
23.07.2008 18:34

Когато Мендиета беше звездата в Испания и отиде в Лацио се загуби изцяло и играта му нямаше нищо общо с това което бяхме свикнали да виждаме. Сега Роналдинио отива в Италия не само като звезда от Испания, а бих казал като най - добрия футболист в света за последните 5 години. Не искам да ставам лош пророк, но очаквам от него един - единствен силен сезон в Милан и най - вероятно това ще бъде предстоящия, ако пъ обаче това не стане още по - добре за нас феновете, защото колкото и да е грозен играта му е вдъхновение за всекиго