Ето защо Гришо не взел участие за Купа Дейвис

10:41
Ето защо Гришо не взел участие за Купа Дейвис
Причината Григор Димитров да пропусне мача срещу Унгария от турнира за Купа „Дейвис“ е, че по същото време е имал среща в Монте Карло с евентуалния си бъдещ свой нов треньор, аржентинският специалист Франко Давин.
 
Това обяви пред „Нова телевизия“ журналистът Асен Григоров.
 
Според информацията двамата са се разбрали да работят пробно за турнирите в Куала Лумпур и Малайзия, след което да решат окончателно дали ще продължат да си сътрудничат.
 
Контактът между Димитров и Давин е бил осъществен от аржентинския тенисист Хуан Мартин Дел Потро. Именно под ръководството на Давин Дел Потро спечели през 2009 година Откритото първенство на Съединените щати по тенис. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
25.09.2015 03:48

Хайде, почнахме да изливаме помията си и върху Гришо. И той "отказа" на националния.
Забравил българския, отрекъл се от корените си. ЗАВИСТТА И ПРОСТОТИЯТА нямат предел.
Вие някога гледали ли сте негово участие извън корта? Досега нито веднъж не е казал нещо лошо за България! Винаги се е изказвал ласкаво, помагал е с каквото може на националния ни отбор. И въпреки че на 20 години още вече беше най-успешният ни тенисист в историята, пак се намериха хора да го плюят, че за нищо не става.

persie1992
24.09.2015 23:42

Давин е добър специалист, който доста помогна на Дел Потро да израсне, но просто контузиите го съсипаха този човек.

El_Fenomeno_9
24.09.2015 18:42

Тва са пълни глупости .. Щом чака половина година без треньор , значи можеше да почака и 2 дена още ... Просто да си го признае като мъж , че нямаше кяр от цялата работа и тва е

sundza
24.09.2015 15:52

Хахахаха! Други такива смешки знаете ли?!

Kalinski88
24.09.2015 13:39

Мангизи няма мангизи.... *lol* ебати тъпото оправдание . Той родния език едва го приказва вече и сякаш го е срам понеже не отказва за сефте да играе за БГ. Прехвалиха го и сега си бере гнилите плодове.