Бивша на Виери и Моуриньо мачка чаршафите на Джордж Клуни

17:01
Бивша на Виери и Моуриньо мачка чаршафите на Джордж Клуни
Елизабета Каналис, която е бивша изгора на Кристиан Виери и Жозе Моуриньо, е новата на любов на известния актьор Джордж Клуни, гръмнаха италианските медии. Каналис срещнала звездата от "Батман" и "Спешно отделение" една юнска вечер в Рим и искрата между тях пламнала веднага.

31-годишната Елизабета наскоро стана причина за развода на Жозе Моуриньо със съпругата му Матилде, но явно авантюрата й с португалеца е била краткотрайна, защото в последните изказвания на брюнетката, тя разкрива, че Джордж е мъжът на живота й.

48-годишният актьор споделя, че досега никога не е имал връзка с италианка и усещането много му допада. "Не съм бил толкова влюбен", заявява смело Джордж, който през миналата седмица заведе Каналис на романтична почивка край езерото Комо.

Елизабета до преди няколко месеца бе сгодена за бившия футболист на Тревизо и Парма Реджиналдо, но провалът в кариерата на нападателя явно я е принудил да потърси някой по-известен любовник.

Сега медиите в Италия прогнозират, че до октомври Клууни и Елизабета ще са сгодени и ще започнат да говорят за брак, въпреки, че както е известно, Джордж е един от най-заклетите ергени в Холивуд.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CTPAXO
30.07.2009 13:53

страхотна кариера има мацето *party* давай джордж ние сме с теб

nasran_chorbar
29.07.2009 17:14

Докато не увисне отвсякъде,все ще мачка шаршафи тая.