Удинезе се размина с епичен обрат, Милан триумфира на "Фриули" (видео)

23:44
Удинезе се размина с епичен обрат, Милан триумфира на "Фриули" (видео)
Милан победи Удинезе с 3:2 на стадион "Фриули" в среща от петия кръг на Серия А.

Това бе първият успех на росонерите при гостуване за сезона.

Двубоят стартира перфектно за Милан. Марио Балотели получи възможност да изпълни пряк свободен удар в петата минути и успя да отбележи красив гол, стреляйки над стената. Топката влетя в горния десен ъгъл на Карнезис.

Пет минути по-късно Рикардо Монтоливо изведе Бонавентура сам срещу вратаря. Бившият футболист на Аталанта си спря елегантно на гърди и с шут по земя удвои преднината на своя тим.

Доброто представяне на Бонавентура продължи. В 45-та минута той асистира на Кристиан Запата, който направи резултата класически.

Това развитие на двубоя успокои росонерите, които се отпуснаха сериозно след почивката и бяха на път да изпуснат победата.

В продължение на само седем минути бианконерите върнаха два гола. Първо, се разписа Агиеманг-Баду в 51-та минута, а в 58-та точен беше Даван Запата.

Милан се защитаваше с 11 души в заключителните минути на двубоя. Удинезе имаше шансове да стигне до изравняване, но не ги оползотвори.

Това бе четвърто поредно поражение за фриуланите в Калчото. Те спечелиха само 3 точки от началото на сезона. Милан пък събра 9 пункта и се изкачи до четвъртата позиция във временното класиране.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
23.09.2015 10:41

Гледах края на мача и съм изключително впечатлен от Балотели, който си сдържа нервите в някои доста неприятни ситуации.

AC_Milan_92_45
23.09.2015 13:56

Под наем

Man_Red
23.09.2015 11:39

Ама той се върна в Милан ли

Kalinho
23.09.2015 00:09

добър мач стана, и най - важното Милан победи *smile*