Милан почти хареса офертата на Челси за Пирло, задава се трансфер

17:56
Милан почти хареса офертата на Челси за Пирло, задава се трансфер
Една от големите трансферни саги това лято е напът да приключи. Офертата, която предложи Челси за халфът на Милан Андреа Пирло е много добре разгледана от "росонерите" и те са склонни да пуснат 30-годишния национал на "Стамфорд Бридж".

Италианците харесали варианта нежеланите в "синия" стан Клаудио Писаро и Майкъл Мансиен да се озоват в Милано, като част от евентуална сделка с Пирло плюс 8 милиона пауда. Единственото условие било предложената сума да се покачи с още два милиона и да набъбне на 10, което едва ли ще е проблем за собственик от ранга на Роман Абрамович.

Ръководството на Милан имало огромно желание да се отърве от един от най-скъпоплатените си играчи в лицето на Пирло, който седмично прибира около 100 хиляди паунда. Сделката може да стане факт още тази седмица, ако в крайна сметка двата клуба договорят разликата в трансферната сума и играчът договори личните си условия.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

peter1985bg
30.07.2009 16:13

Пирло е един от любимците ми в Милан, но и според мен трябва да го продадат сега. Разбира се не точно с тази оферта. По-добре е да вземат чисти пари. Казвам си и доводите. Първо, според мен вече няма мотивация да играе за Милан и играе "насила", второ говори се за около 30 млн които за един 30 годишен футболист са си доста добри пари и с тях могат да се купят 1 или 2 -ма много обещаващи млади таланта. И трето: "със стари проститутки нов бардак не се прави", ако искаме да променим отбора трябва да се залага на новите и талантливи футболисти (които още ги няма в отбора *smile* ). Пак казвам, че за мен Пирло е един от най-добрите халфове в света, много го харесвам и уважавам, но...

Kalinho
29.07.2009 20:27

тази сделка ще е поредния пирон в ковчега на милан. Продадоха кака не взеха никой, сега да махнат и пирло за един 31год. нападател който не е от световна класа и вярно млад и талантлив играч просто не си заслужава. Тоя берлускони да го линчуват заедно с батков и двамата трябва да се обесят

Dagoberty
29.07.2009 20:13

Огромна грешка ще бъде да продадем Андреа,той умее да задържа топката,има невероятни пасове и страхотен поглед(да не пропусна и преките му свободни удари)Тези двама играчи, който ни предлагат не си заслужават.

biznesmen
29.07.2009 18:45

Ем тя стратегията е точно такава подмладяване на отбора пък и Пирло е тотално деградирал и нищо неправи.По - споро пречи на отбора отколкото да помага така че Милан да го продават.

gocktherock
29.07.2009 18:39

Може да сменят стратегията към подмладяване на отбора. Кой знае :/

vans
29.07.2009 18:35

така и така са почнали да земат да дадът и Пато, за да е пълна глупостта *joking*

DuFkaTa
29.07.2009 18:10

Ако го продадът тая година Милан просто не ги виждам