Фърги разкри защо Юнайтед изпусна Погба

16:37
Фърги разкри защо Юнайтед изпусна Погба
Сър Алекс Фъргюсън разкри истинската причина, която доведе до това Пол Погба да напусне Манчестър Юнайтед на свободен трансфер през лятото на 2012 година.

Както е известно, френският халф подписа с Ювентус и сега торинци оценяват Погба на 100 милиона евро.

"Има агенти, които просто не харесвам. Един от тях е Мино Райола, който представлява Погба", пише Фъргюсън в новата си автобиография.

"Нямах никакво доверие на Райола от първия момент, в който го срещнах. Въпреки това, той бе агент на футболисти като Златан Ибрахимович и Погба. Обвърза ги, докато те бяха на по 18 години", обяснява сър Алекс.

"Бяхме подписали договор за три години с Пол. В това споразумение имаше опция то да бъде продължено за още един сезон. Ние искахме да активираме тази клауза. Но тогава на сцената се появи Райола. Първата ни среща се превърна в истинско фиаско. Той и аз сме като зехтина и водата. След това той успя да убеди Пол да напусне и да подпише с Ювентус", пише още в книгата на Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dempsey80
23.09.2015 15:11

Как пък един няма да излезе и да каже " Не направих добра преценка, не оцених правилно потенциала на този футболист -моя е грешката "
И Моуриньо за Де Бройне и той някакъв филм си измисли.

darkway
30.10.2015 09:31

В този случай няма как да го каже САФ това нещо за Погба тъй като ние не сме го продавали , а той сам реши да си тръгне докато при Мау беше друга работата. Виж по правилната ситуация с футболист за която казваш е тази с Пике. Ние го продадохме с което сгрешихме и по конкретно САФ. Сега тук нещата седяха пак по малко по различен начин, защото в отбрана имахме Рио и Видич просто брилянтни. Но за Пике ме е повече яд от колкото за Погба. Защото дълго време страдахме и още страдаме от липса на класен централен защитник (В момента Смоулинг играе мн добре). Ако бяхме с Пике съм сигурен че повече щяхме да спечелим от колкото да загубим.

Amateur1878
22.09.2015 22:06

Някой знае ли как се казва новата автобиография?

miro211
22.09.2015 20:14

Фърги какво се оправдава, като ученичка. Тези неща не се правят в последният момент. Ван Гаал, му показа надлежно (с Де Хея) , как стават тези работи.

Amateur1878
23.09.2015 09:28

С Рууни, обаче, клекна. Не знам и аз защо, но на неговите простотии и глупости, които изрече за отбора му клекна и го остави в отбора. Но е факт, че ситуациите с Де Хеа и Погба са коренно различни и нямат допирни точки за сравнение.

MU121
22.09.2015 23:28

Ти мислиш ли че ако беше САФ Де Хеа щеше да е в отбора и ако беше дали щеше да играе. САФ такива бързо ги слагаше на място.

Kalinho
22.09.2015 22:35

малко различни са случаите на двамата. Погба беше голям талант но толкова, нямаше шанс за изява влизаше за по - малко ако въобще играеше. Де Хея е твърд титуляр и варианта беше една година да не играе ако не преподпише. По скоро не успя да види целия потенциал който има Погба. Ако беше сегашния играч никога нямаше да го изтърве.