Уникално решение на БФС, съобщават решението си за \"Тимонов и Манчев\" по жицата

15:42
Уникално решение на БФС, съобщават решението си за \"Тимонов и Манчев\" по жицата
Арбитражният съд взе уникално по рода си и доста странното решение да обяви какво е отсъдил по казуса "Тимонов и Манчев", като се свърже по телефона с двата клуба, замесени в спора - Ботев и ЦСКА.

Съдът се събра днес, като изслуша позициите на двете страни в спора. Представител на ЦСКА днес бе изпълнителният директор на "червените" Пенко Пенков, а позицията на Ботев защити президента на "канарчетата" Димитър Христолов. Чакането на двамата за някакво решение не се увенча с очаквания резултат, а вместо това двамата босове бяха помолени да си тръгнат и да чакат решението по жицата.

Така двата клуба ще чакат някой да им се обади някога по телефона, за да се разбере в крайна сметка къде ще играят Тодор Тимонов и Николай Манчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ANTWERPMIRACLES
29.07.2009 17:58

Арбитражен СЪД към БФС ли ? ? ?

Няма такова животно !
Конституцията не го допуска .
Там е казано съвсем ясно :
Чл. 119.
(1) Правораздаването се осъществява от Върховния касационен съд, Върховния административен съд, апелативни, окръжни, военни и районни съдилища.
(2) Със закон могат да се създават и специализирани съдилища.
(3) Извънредни съдилища не се допускат.
==========
Не губете време в търсене на "специален " закон за АС към БФС - няма такъв.
И ако утре бръснарите решат да си спретнат свой съд - за каква правова държава говорим изобщо ? За какви закони и Конституция ? За какъв ред и справедливост ?

owshan
29.07.2009 16:52

Момчета , това е БЪЛГАРИЯ за съжаление .. държавата е такава не отборите !!

drummer
29.07.2009 16:49

Няма какво толкова да се чудите ! Господата от така наречения БФС, които са напълно нелигитимни, и по същество са си една шайка обслужваща определени интереси, вече са започнали да съобщават своите "решения" чрез, ........анонимни обаждания по телефона ?! *sick*

RangerSS
29.07.2009 16:44

Кво се учудвате ве човешката тъпотия не познава граници *joking*

sporti
29.07.2009 16:12

цирк цирк цирк пълни некадърници , пълен ужас

Bambaleo
29.07.2009 15:58

Поради това че съда е затруднен в вземането на решение по този така труден *joking* казус се е стигнало до поредния цирк.