Станимир Стоилов повика 13 легионери за сблъсъка с Латвия

14:11
Станимир Стоилов повика 13 легионери за сблъсъка с Латвия
Селекционерът на националния отбор Станимир Стоилов обяви официално имената на 13 футболисти, които се състезават в чужбина и ще вземат участие в приятелския мач с Латвия. Двубоят ще се играе на Националния стадион "Васил Левски" на 12 август.

 Допълнително през следващата седмица ще бъдат повикани и 5-има футболисти от родната "А" група. Ето и списъка на повиканите легионери в състава на България:

1. Димитър Иванков - Бурса, Турция
2. Николай Михайлов - Твенте, Холандия
3. Станислав Манолев - ПСВ Айндховен, Холандия
4. Александър Тунчев - Лестър, Англия
5. Станислав Ангелов - Енерги Котбус, Германия
6. Чавдар Янков - Дуисбург, Германия
7. Стилиян Петров - Астън Вила, Англия
8. Благой Георгиев - Терек Грозни, Русия
9. Димитър Бербатов - Манчестър Юнайтед, Англия
10. Димитър Рангелов - Борусия Дортмунд, Германия
11. Валери Домовчийски - Херта Берлин, Германия
12. Мартин Петров - Манчестър Сити, Англия
13. Валери Божинов - Парма, Италия

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Aeonflux
05.08.2009 12:39

Добре бе,само не мога да разбера не четете ли добре,или сте малоумни?Това са само футболистите,които играят в чужбина,останалите ще са от България!

Cristian0
29.07.2009 23:06

Срамота да повика Иванков и най-вече НИКИ МИХАЙЛОВ,а най-добрия български вратар (Гошко) да не е в групата на националите...Точно Мъри Стоилов най-добре трябва да знае каква голяма е разликата между Петков и Михайлов(беше треньор и на двамата в Левски)

MB_KrisS
29.07.2009 19:13

Съгласен съм за Вальо Илиев, но като че ли те са скарани с Мъри, но това не оправдава Стоилов.

tishkata
29.07.2009 18:51

На мен лично ми се искаше да вида Вальо Илиев в отбора, след добрите игри за Терек и с оглед на липсата на класни защитниц!Тунчев също е отличен играч , но мисля че е в игра едва от 2-3 седмици..?????!....Колкото до Ники Михайлов - няма да спрат да го лансират, докато начело на БФС е баща му *evil* А относно Домовчийски - нека му се даде шанс *wink*Да видим каква игра ще ни покажат нашите звезди *smile*
P.S. Чакам с голям интерес да вида и играчите от А-група...... *joking*

MeToDueB
29.07.2009 17:06

е победили са с 23:0 .. качества има, иначе няма да играе в Германия, но за класа .. сравнен с Рангелов и Божинов примерно е под тях, така че .. той едва ли ще влезне в игра и за това се чудя, защо е повикан . Телкийски и Димитров щяха да бъдат много по-полезни на отбора .. Някой има ли информация за Попов ? Гледах някакво негово интервю, в което говори за трансфера на Манолев, но беше с патерици и вероятно е контузен все още .. дали ще се възтанови до официалните мачове. Между другото.. за кои мачове на националния става въпрос. ЗА приятелския мач срещу Латвия ли ? Чак сега разбрах *lol* Понеже не винаги чета, а направо почвам да пиша, като видя най-вжното .. състава, заглавието и т.н .. е щом е за мача с Латвя .. нека изпробва Домо и другите *smile* Нямам нищо против, но в официалните, ако не видя Телкийски и Димитров .. не знам.

RangerSS
29.07.2009 17:00

днес е вкарал головете Домовчийски баси тъпата грешка,досега бях на басейн и доста ми е сънливо.

RangerSS
29.07.2009 16:58

Е то добър футболист се става с игра - пък Домо вкара 6 гола дне,ся вярно че на отбор от класата на Санта Хулия.MeToDueB, тоя мач с Вердер го гледах до първия гол в вратата на любимия ми отбор - невероятно попадение,което просто илюстрира човешкото малоумие,събрано в един ако може да се нарече вратар.Ако това леке е изглеждало нахално просто е плод на недоумение.Митрев показа,че може да играе - запази вратата си суха на "Вечното дерби", а освен това съм чувал,че и Караджов не е зле.В момента национала е зле,защото няма изявен плеймейкър от класата на Балъков - затова и откакто той се отказа България я няма на Големите форуми.

MeToDueB
29.07.2009 16:49

Е какъв заместник може да е Домо .. има време за него, докато стане добър футболист.. за сега е резерва в клубния си тиим, има още да се развива .. безспоро има качество, щом играе в Германия и е млад, но не бих го повикал пред избора - Велизар и Телкийски .. . Велизар .. как искаш да се представя всеки път на ниво, като Мъри го пуска второто полувреме, за последните 10,15 минути, и като влиза в мача .. влиза в трудни моменти. Винаги се е раздавал максимално, когато е имал положения е вкарвал, когато е можел е правел асистенции .. Иванов играе момчето и има качества, но това е Мъри .. за съжаление всеки треньор си държи на своите любимци, които познава най-добре :с ... Димитров и Телкийски ме е много яд, че не са повикане .. идва ми да удрям по монитора от яд .. честно @ Изнервям се .. поне се раздават момчетата, а като се сетя онзи Михайлов ... нахалната му физономия след мача с Вердер и след получените голове и се побърквам от яд .. тоя да е в националния .. при младежите да си ходи.

RangerSS
29.07.2009 16:40

Е ся нали тряя да се изпробват тези играчи - Ники Михайлов може да не е толкова голямо дърво, а според мен Велизар се представи зле срещу ЕЙРЕ.Дава се шанс на Домо,защото е млад и тряя да покаже какво може - Берба няма да рита до 50-годишна възраст,така че е нужен качествен заместник.Според мен оня русия защитник - Иванов май се казваше,тряя да получи повиквателна,щото няма защита, а момчето показа че има качества.

MeToDueB
29.07.2009 16:09

леле колко неразбрано пиша, като бързам *lol* той не знаеШ ха-ха .. и се подразбира, че казвам, че Пеков взима мястото на Телкийски и Димитров, а исках да се разбере от написаното, че Михайлов и Домовчийски взимат мястото им .. абе мани .. дано ме разберете *lol*

MeToDueB
29.07.2009 15:48

О Боже Господи прости му, той не знаеш какво върши. Къде са Велизар Димитров и Димитър Телкийски ??? Викнал Николай Михайлов и Домвчийски .. шшшш, ало ... какво ще правиш с 20 нападателя бе .. пък Петков няма ли да го вика .. само взима мястото на Телкийски и Димитров с повиквателните на ненужните Михайлов и Домовчийски .. Телкийски отбеляза важен гол в последния ни мач, а Димитров направи асистенции и добри игри, макари малкото време, в което игра .. в самото начало на квалификациите .. и винаги се е раздавал, същото важи и за Телкийски. Излага се Мъри ..

skravena
29.07.2009 14:53

12август имам Р.Д. *joking* дано да го бием с 3:0 за подарък

Kalinho
29.07.2009 14:48

браво гениален състав *smile* то май някой футболисти имат запазено място в националния независими играят или не за клубовете си. Ники михайлов ко прай там а? Ами чавдар, ами Тунчев(въпреки че е класен защитник до скоро беше контузен и едва ли е във форма )

Go6oSeXa
29.07.2009 14:21

браво дано да ги смачкаме .. Пак ще се ходи на мач *smile*