Барса отново е без грешка, Меси и компания отвяха Леванте (видео)

23:31
Барса отново е без грешка, Меси и компания отвяха Леванте (видео)
Барселона победи Леванте с 4:1 на стадион "Камп Ноу" в среща от четвъртия кръг на Примера дивисион.

Това е четвърта поредна победа на блаугранас от началото на сезона. Възпитаниците на Луис Енрике са с пълен актив от точки.

Леванте пък остана 16-ти с 2 точки.

Гостите успяха да задържат нулевото равенство до 50-та минута, когато Лионел Меси асистира на Марк Бартра, който откри резултата.

Шест минути по-късно Неймар се разписа и удвои преднината на своя тим.

В 61-та минута Лео Меси бе точен от бялата точка, за да направи резултата класически.

Касадеус отбеляза почетен гол за Леванте в 66-та минута.

Петнадесет минути преди края каталунците получиха право да изпълнят втора дузпа. Този път обаче Меси пропусна.

Все пак, аржентинецът добави и второ попадение в сметката си. Той се разписа в последните секунди, като асистенцията бе дело на Бартра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea_beroe3
21.09.2015 22:25

Uigtfri извинявам се, ако съм те обидил, но ми става неприятно, като спорите за съдий и изкарвате, че даден съдия е взел дадено решение, защото е бил купен или нещо такова. За коментара под мен ми трябва преводач, но безспорно ти личи, че си на 12, само ми кажи след коя Шампионска лига стана фен на Барса. Пък за вашето красиво тики-така то това е най-красивия футбол нали. Ама какво ти говоря ти тогава не си гледал един мач на Барса.

eELBARCa
21.09.2015 22:16

До коментар [@comment 1839743] от [@user chelsea_beroe3]:

барса ва смачка и във двата мача, истината е,че народа не иска да гледа антифутбол на финала е то ти от мен 4 Пен за лека нощ [@link https://youtu.be/PENQDQ52SOY] *lol**lol**lol**lol*

chelsea_beroe3
21.09.2015 20:33

До коментар [@comment 1839691] от [@user MaLkO_LuD94]:

Приятел аз пък мога да кажа, че Коща се държа много мъжки в мача с Арсенал и не заслужаваше дори жълт картон нали, но това няма да промени факта, че е за наказание. Мога да кажа и че миналия сезон съдията подпря ПСЖ срещу нас и затова ни биха, защото примерно не са ни отсъдили 5 дузпи и не са им дали още 2 червени картона. С тези примери ти показвам колко нагло е да твъдиш, че другия отбор е бил подпрян предположение, че цял свят твърди обратното. Въобще не мисля да се връщам да гледам целия мач (защото няма и един клип с тези положения - Защо ли?) , за да видя тия прословути 100 дузпи и 100 червени картона, които сигурно в следващия ти коментар може и толкова да ги изкараш.

Garrincha
21.09.2015 20:00

Ей, как не ви домързя да напишете всичките тия професорски коментари ?! Зрелища и в частност футбол, е имало и ще има много след вас (нас) ! И всичко ще бъде пари ( злато) !

chelsea_beroe3
21.09.2015 17:56

Така не исках да ти го казвам, но ти явно търсиш само с кого да се заядеш. Ако си на 21 наистина много жалко за теб - толкова ли не можеш да си намериш я приятелка, я приятели, та по цял ден си тук и на всяка статия тръгваш да се заяждаш. И въобще не ми е неудобно да го коментирам, просто е очевидно, че каквото и да кажа ти ще повтаряш едно и също и така до безкрай. Ще те посъветвам само да напишеш Барселона-Челси 2009 и виж какво ти излиза. Хиляди клипове за скандалните дузпи и скандалната победа на Барселона, но няма нито един за нещата които ти и колегата ти говорите. Или пък ти си най-добрия футболен анализатор. Не знам какъв си, но си готов за футболен коментатор - абсолютно безпристрастен си.

Uigtfri
21.09.2015 22:16

Приятелю, аз пиша и поствам коментари, позовавайки се с факти. Винаги се опитвам да бъда възможно най-обективен в своите мнения. Ако бях толкова пристрастен, колкото ме изкарваш, може би щях да напиша, че от самото си съществуване, Барса никога не е била побутвана от рефера, но не - няма да напиша подобно нещо. Защото в действителност е имало двубои, в които отборът се е радвал на съдийски грешки и това няма как да се промени. Основният проблем обаче е, че особено през последните 9-10 години, Барса е В ПЪТИ повече ощетявана, отколкото подкрепяна по някакъв начин. Това и имах предвид.

chelsea_beroe3
21.09.2015 21:57

Мисля, че е излишно да спорим повече за мачовете през 2009, тъй като очевидно и двамата гледаме пристрасно, а и всеки си има мнение и очевидно и двамата, защитаваме своето. А и не съм започнал спора с идеята да ви променя мнението за мача през 2009, а с тази да спрете да говорите за съдийство против вашия отбор. Надявам се и двамата да спрете да го коментирате, но и да не поне се замислете, че и вашия отбор е бил подпиран, а и моя, но това е нормално и не мисля, че съдиите го правят омишлено. Поставете се на тяхно място- те трябва да вземат решения за 10 секунди и е нормално да имат грешки. Да се надяваме да се въведат видеоповторения.

eELBARCa
21.09.2015 21:55

леко мръднал ми се струваш *confused*

Uigtfri
21.09.2015 21:49

Челси щеше да бъде разгромен на "Камп Ноу", ако съдията свиреше адекватно и професионално. В онзи случай обаче играхме срещу 14 човека и резултатът нямаше как да е по-различен от 0:0. Отборът ви от 2008/09 г. бе по-силен от онзи от 2012, съгласен съм напълно. Но същото се отнася(ше) в пълна степен и за Барса, тъй като ако не ме лъже паметта Вия, Педро и Шави бяха контузени точно по време на двубоите с Челси. При това положение с тези травми няма как Барса от 2012 да НЕ е ПОНЕ едно ниво под онази Барса от 2009.

Uigtfri
21.09.2015 21:48

Няма как Челси през 2009 да е притежавал повече класа в състава си, тъй като и в двата мача играчите ви действаха като абсолютни опълченци. Барса тогава бе много по-класния отбор (както и през 2012 естествено), но Щарк и многобройните пропуски попречиха на отбора ни да реши всичко в първата среща.

chelsea_beroe3
21.09.2015 21:39

Мислех, че се подразбира, но явно не е така. Не казвам, че съдийството е тенденционно в полза на Барса. Вярно, че има доста мачове, в които Барселона е била подпирана малко или много, но нека феновете на другите отбори не се лъжем - Барселона щеше да спечели тези мачове и с помоща и без нея. За мен лично единственото изключение е 2009, но може би гледам пристрастно. Вярно, че тогава Челси направиха много глупости и трябваше да приключат мача много по-рано, за да не се стига до гола на Иниеста, но нека си признаем тогава Челси имаше повече класа в състава, но сте прави, че не заслужаваше финал след толкова пропуски. Ще го повторя за хиляден път, че искам просто да спрете да пишете, че първенството е направено Реал да спечели, защото това е равносилно на това да кажа, че през 2009 Шампионска лига е направена Барселона да я спечели. Може наистина Реал да е подпиран, но това безпорна не е тенденциозно, защото ако бе две дузпи стяхте да видите през крив макарон.

Uigtfri
21.09.2015 21:23

Както неведнъж съм писал в свои коментари, именно в реванша всяко едно действие на съдията се гледа под лупа, тъй като няма възможност то да бъде компенсирано. В първите мачове също се допускат грешки, но те остават в сянката на очаквания втори двубой. И точно в тези първи двубои Барса има своя дял от съдийски тесли. Всичко това идва да покаже, че съдийството е всичко друго, но НЕ и тенденциозно в полза на Барса. Ако УЕФА искаше да помага на отбора, достатъчно е съдиите да свирят спорните положения за Барса още в първите мачове.

chelsea_beroe3
21.09.2015 21:15

Първо абсолютно никъде не съм казал, че Челси е заслужавал повече победата нито, че е достоен финалист. Аз започнах да пиша, защото с колегата ти доло абсолютно навсякъде, където в заглавието на статия се появят думичките Реал или Барса, вие сте там да напишете как първенството е направено Реал да спечели или как всеки мач Реал е подпиран. Споменах 2009, защото това е може би най-яркия пример за неадекватно съдийство, случайно или не точно в полза на Барселона. Второ обясни ми как Челси ще бъде разгромен, предположение, че състава тогава беше къде къде над този през 2012, когато от 2-0 с човек по-малко и с дузпа за Барса, Челси дори и да казвате с късмет, въпреки че по-скоро карма, стигна до 2-2.

Uigtfri
21.09.2015 21:04

Приятелю, за да спрем диспута по 2009 г, желая да те попитам ДОСТОЕН ли бе тогава Челси да се класира за финал след антифутбола, който предложи отборът на Хидинк както на "Камп Ноу", така и във Лондон след това??! И защо силният (по онова време) Челси, на собствения си стадион, паркира рейса срещу 10 от Барса (става въпрос за времето след изгонването (за неправилно дишане) на Абидал), ами не довърши противника си с второ попадение?!! Заслужаваше ли твоят тим да играе в Рим след невероятните съдийски подаръци, които получи в първата среща?? Ето тези неща са ми любопитни. И не, приятел, ако Щарк бе свършил работата си като хората в първия мач, то Челси отиваше на разгром - не на 1:0, 2:0, ами на поне 3:0, а при този резултат ми е много чудно каква интрига щеше да съществува преди реванша?!!

MaLkO_LuD94
21.09.2015 17:44

Не искаш да коменитраш ситуациите разбирам те *thumb_up* Никой не ще защото НЕ ВИ СА УДОБНИ *wink* Както казах единствено за гола на Шевченко през 2006 имате реални основания да се оплаквате че сме подпирани всичко останало е просто завист *thumb_up* От началото на сезона ощетяват много Барса в същото време има грешки в полза на Реал това са фактите обаче когато не са УДОБНИ на някого изглеждат като заяждане *thumb_up*

Moskovskia
21.09.2015 20:26

[@link https://www.youtube.com/watch?v=0J17OYbeBxE] коментарите ти са излишни ,мисля вече *smile* Някъде да съм казал ,кой на кой трябва да е фен ?Или сам си измисляш простотиите.Трофеите на Барса последните години ,не могат да променят съдбата им.Винаги ще са зад Реал Мадрид и винаги ще е така *wink* Ето виж се коментара ти за Байерн ,доказваш ,че си заслепено фенче.За дузпите мълчиш ,но да изтъкнеш 2та гола можеш хаха смешен си вече *smile*

MaLkO_LuD94
21.09.2015 20:03

Какво да си спомним виж му само влизането коментарите са ИЗЛИШНИ *thumb_up* Може и да има може и да няма всеки си има гледна точка може и да не са в топ 10 на най-великите това няма да промени нищо за мен *wink* И какво къде пише че трябва всеки да е фен на първия и на най-добрия ? И през последните години направо сме си над Реал това е факт за мачовете с Байерн просто нямаше нужда да им зачитат нередовните голове без проблем щяха да ни вкарат други редовни *thumb_up*

Moskovskia
21.09.2015 19:04

Ма ти си бил много комплексиран от Реал Мадрид..Все те са ти в устата..През 2011 в ШЛ именно с/у Реал ,да си спомним класическия червен картон на Пепе или за реванша да говорим.Казах ,че няма да ти обръщам внимание ,ама твойто не се търпи.Казал си 1,2 факта от 20 и стига с тая завист ,за кое да ви завиждат?Има и по велики отбори от Барцилона ,слез на земята.Даже Реал са над вас по всички показатели ,то за тва ли само те са ти в устата.Отпусни се ,дишай дълбоко и разбере няма как да сте пред Реал в Испания.Сърди са на съдбата.Кога беше мача когато Мюнхен ви разцепиха задниците ,даже си спомням и тогава писахте врели и некипели ,че сте били отново ощетени заради 2та гола ,а за 2те очевидни дузпи по твойте стандарти си мълчахте ...не се усещаш момче ,вземи пример от колегата и си намери приятелка ,приятели ,че не може цял живот да ръсиш глупости по форумите.Осъзнай се младо момче си.

chelsea_beroe3
21.09.2015 17:35

Мисля, че е излишно да споря с подобни хора. Сигурно, ако ви попитам и за другите мачове, в които всички футболни анализатори твърдят, че Барселона е била подпряна, и за тях ще сте подготвени. Но щом си вярвате добре. Всеки си има мнение и аз го уважавам, само моля ви спрете да пишете глупости, че Реал бил подпиран, защото хайде да си признаете и двамата търсите заяждането.

chelsea_beroe3
21.09.2015 17:02

Сега се връщам към вашите писания в мача на Реал с Гранада. Портоколен а? То по тая логика през 2012 при 2-0 и Челси беше с човек по-малко също трябваше да е портоколен.

chelsea_beroe3
21.09.2015 16:56

Към фенчето на Барса и Ман Юнайтед - коментара на двата ти любими отбора мисля, че е излишен. Айде пак да си помислиш кой говори всеки ден, че първенството е направено Реал да спечели. И след това ми отговори за коя лъжа иде реч - за мача с Челси ли? И всички неща, които казваш за първия мач са верни-не ми се вярва Барса да бие с повече от 2-0, а при 2-0 не ми се вярва точно Челси да приеме реванша за портоколен, както твърдиш, предположение, че мача се играе в Англия. А сега ми кажи, ако бяха отсъдени всички дузпи кой щеше да продължи?

Uigtfri
21.09.2015 21:07

Като цяло, ако съдията свиреше като хората на "Камп Ноу", то нямаше да се стига до нито едно от тези спорни моменти в Лондон, а дори напротив - двубоят най-вероятно щеше да придобие лежерен характер. Постскриптум, предишният ми пост бе към последния твой отговор към мен (става въпрос за коментар №45). Лека грешчица.

MaLkO_LuD94
21.09.2015 17:23

Ами кой е ощетения ? Я сметни първия мач 1 дузпа и 2 червени картона за Балак и Босингва ? Мача не се знае как ще завърши но е много вероятно да е победа за Барса с поне 1 гол ? 2-ри мач 6-та минута дузпа за Барса за игра с ръка ???? И къде отивате ВИЕ питам аз *wonder* Тези ощетявания защо не ги коменитирате ? А да неудобни са ви разбирам *wink*

chelsea_beroe3
21.09.2015 17:11

Ехе ти май изкара, че Барса е най-ощетения отбор. Тук те признавам и най-върлите фенове на Барса мълчат, като им се спомене 2009, а ти не само изкара, че Челси не е ощетен, ми и че Барса е била ощетена. Класик.

Uigtfri
21.09.2015 17:03

На реванша в Лондон още в 6-ата минута Балак играе с ръка в наказателното поле = НЯМА дузпа! Защо? В крайна сметка Йовребо изкупи своята вина за тази ситуация в началото на двубоя с това, че не отсъди впоследствие две дузпи за Челси.

Uigtfri
21.09.2015 16:45

Към фенчето на Челси и Берое, да те попитам кога аз специално съм коментирал съдийските решения в мача между Реал и Шахтьор?! Нито съм гледал двубоя, нито ме интересува групата на Мадрид, така че не ми приписвай прение, в което съм участвал по темата "отсъжданията на рефера в мача на Реал от ШЛ".

Не знам дали съм "фенче", но с едно съм наясно - ти, човече, си поредният, напълно съответствуващ на великия цитат "Една лъжа, повторена 100 пъти, става истина". В един долнопробен сайт ОБАЧЕ твоето твърдение няма как да се превърне в истина.
Със здраве!

chelsea_beroe3
21.09.2015 16:45

Хаха, най-хубавото е, че си вярваш и че ще продължиш да ни разсмиваш. Като гледам първия коментар на тази статия, точно ние сме тръгнали да гледаме това, което ни изнася, а пък и по-нататък. Оня ти вика за 2009, ти ми казваш да ляга да спи и след това твърдиш, че си го затапил с факти - да. Какви неоспорими факти и боговете замълчаха.

MaLkO_LuD94
21.09.2015 16:58

И нещо друго относно първият ми коментар виж как се свирят мачовете на Барса и колко дузпи са спестени в тяхна полза и виж Реал как си печелят мачовете *thumb_up*

MaLkO_LuD94
21.09.2015 16:57

Вместо да търсите вината в отпадането си в Дробга щото изпусна 10 пъти 1:1 с Валдес вие я търсите там където я няма но ви звучи по-лесно да се оправдавате със съдиите вместо с пропуските на Дрогба *thumb_up* Какво искаш да ти кажа за 2009 ? Ако се свиреше нормално до 6-та минута на 2-рият мач то той щеше да е протоколен *thumb_up*

Uigtfri
21.09.2015 16:51

За онази прословута 2009 г. аз и колегата от долу дъвчехме достатъчно в статията за Реал-Гранада. Предполагам, че можеш да я откриеш.

MaLkO_LuD94
21.09.2015 16:26

До коментар [@comment 1839613] от [@user Moskovskia]:

Да на акъла не съм ти виждам че ти липсва *wink* Да знам и си признавам че тогава съдиите сбъркаха във вреда на Милан *thumb_up* Минал си ги ама не ги разбираш *wink*

chelsea_beroe3
21.09.2015 16:19

Ех, пак ми оправихте настроението двете фенчета на Барса. Пак ще го кажа - истински класици. Който каже нещо за барса, дори и на шега, те ще са там да му покажат дузпата с Шахтьор. Феновете на Реал каква 2006, каква 2009, дузпата ви с Шахтьор в първия мач на груповата фаза, завършил 4-0, и засадата срещу Гранада бият всичко това. Логиката е истинска.

MaLkO_LuD94
21.09.2015 16:27

Логиката е там че гледате само това което ви изнася а за другото си затваряте очите *wink*

MaLkO_LuD94
21.09.2015 15:22

До коментар [@comment 1839588] от [@user Moskovskia]:

Гола на Ето,о ? Вместо това дадоха червен на Леман а голът винаги е по-тежкото наказание *wink* Научете ги тези правила бе баси хората *cards* Да аз съм като теб с 10 профила как позна *thumb_up*

MaLkO_LuD94
21.09.2015 15:58

Момче хич няма какво да ми казваш финала го помня много добре единствено 2006 мисля че беше когато играхме с Милан им отмениха редовен гол само за там имате основание да говорите другото е просто завист и злоба че вашите отборчета са слабички и Барса пребира всичко *thumb_up*

Moskovskia
21.09.2015 15:47

Яко си изпушил малкия..вземи порасни вече.Даже и мача не си гледал през 2006 ,ми коментира тука..чул ,недочул ,да не казвам на 1/2 с/у Милан..Не ми се прай на оборотен само *smile*

Kalinski88
21.09.2015 11:51

Всички големи отбори ги подпират не се правете на слепи. Реал , Барса, Юнайтед, Челси и тнт. и тнт.
Срещу Рома макар да контролирахме мача резултата не е справедлив. Нормален вратар не би допуснал гол от центъра , но пък и Суарез бе в тънка засада. А за Челси какво говорим? В събота съдията им бе 12ти играч. Оня идиот МОУ вика , че Коща бил играч на мача. Ха ХА. Вместо КоЩа да бъде изгонен , той провокира и изкара червен картон на противника. Та накрая Арсенал игра с 9 човека дори. Изключително противен играч.
Дузпите за Реал и Барса понякога са пресилени понякога не. Не е лесно да спреш Меси и Роналдо в наказателното. Ами Юнайтед ? Че той Съра си пиеше кафето с Хауърд Уеб *lol* По едно време в нета имаше колажи как е с червена фланелка и се радва на головете на Ман. *lol*

Малко Луд ... Тер Щеген е в трагична форма , но не Енрике го докара на Кампа. Нещо си в грешка отново. Докара го Субисарета. Но плати с главата си, защото в последствие бе уволнен заради провала на трансферния пазар и най-вече, че докара контузен защитник за 20 милиона. А точно защитата ни е трагична. Той после взе, че пак се контузи. Вермален се оказа голям провал. За жалост. Който си мисли обратното значи е сляп и не иска да признае истината. Тер Щеген е млад и ще се научи.

NoDiggity
21.09.2015 09:40

Е не е победа с гол от засада или пък с 2 "дузпи" та зализания педерунгел да се бие в гърдите колкото много вкарва, но все пак е победа *smile* Нали бе бели утрепки!?

chelsea_beroe3
21.09.2015 02:47

Вие сериозни ли сте? Барселона бие, вие пак за съдиите говорите. То Моу не е толкова нагъл. Чудно ми е къде бяхте през долуспоменатата 2009, а и не само през нея. И то разбирам да са ви отнемали купа, която Барса заслужава заради неадекватно съдийство, ами то не само, че не е вярно, ами се е случвало точно обратното. Гледайте малко по-обективно.

Uigtfri
21.09.2015 15:23

Интер-Барса 3:1 (20.04.2010), първи мач от 1/2-финалите на ШЛ: - Снайдер фаулира Алвеш в наказателното поле, а съдията вместо да отсъди една от най-очевадните дузпи, които аз съм виждал, откакто гледам футбол, той мълчи незнайно защо; - гол на Диего Милито от двуметрова засада, която страничния рефер странно защо пропусна; Барселона-Интер 1:0 (28.04.2010), мач-реванш от 1/2-финалите на ШЛ: - Мунтари задържа Алвеш в наказателното поле - Де Блеекере не свири нищо; - отменен РЕДОВЕН гол на Къркич, след несъществуваща игра с ръка на Туре в наказателното поле; После ела попитай отново какво са ни отнели... викаш "само" един трофей от Шампионска лига?!

MaywhatherKING
21.09.2015 13:17

К'во са ви отнели е сопол , се дръж и стига се излага хахахахаа

MaLkO_LuD94
21.09.2015 09:42

2010 мачовете с Интер ?? Не ни ли я отнеха ?

MaLkO_LuD94
21.09.2015 00:42

До коментар [@comment 1839477] от [@user MaywhatherKING]:

[@link https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/s720x720/11224462_471369223039112_94465719088099489_n.jpg?oh=3615fe21f200fb14631df31989ea033b&oe=5698E08C]

[@link https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12004855_423953771144677_3950468020543778568_n.jpg?oh=4cae1dd21cf180b3ce94891dfe67f517&oe=56A74633]

Лягай да спиш *thumb_up*

Moskovskia
21.09.2015 15:12

На финала през 2006 къде точно са ви ощетитили?Я не говоро на изус ,че си супер смешен *wink*

MaLkO_LuD94
21.09.2015 15:04

НАУЧИ ПРАВИЛАТА колко пъти трябва да ти кажа ?

MaLkO_LuD94
21.09.2015 15:01

С Арсенал ни ощетиха не знам как може да коментирате без да знаете правилата

MaLkO_LuD94
21.09.2015 15:00

Да и аз му казвам да научи правилата защото очевидно не ги знаете ако ги знаехте изобщо нямаше да говорите за Челси *thumb_up* С кой се опитвам да се заядя със съдиите ли *wonder* Да не би да е тайна че този сезон ни режат ? Ти може и да имаш не знам щом отваряш такава тема може би си леко меккк *erm*

Moskovskia
21.09.2015 12:38

И с тези малоумни колажи какво мислиш ,че ще доказеш ?С/у Милан оная дузпа ,с/у ПСЖ ,а и да не споменавам за едно подхлъзване на Пуьол с/у Еспаньол се сещам също беше свирена дузпа.Чакай щях да забравя ами с/у Челси ?

Moskovskia
21.09.2015 12:31

Да не говорим с/у Милан и Арсенал през 2006..ма какво му обясняваш на това лапе ,то си знае неговото..Адски е комплексирано от Реал Мадрид ,че няма на къде.Гледа във всеки коментар или тънко да се заяде и после да излезе невинен ,или все с Реал нещо обяснява..

KILLna7
21.09.2015 10:18

Да ти имам лапешката женска логика... Той ти казва за Челси, за Рома, и ти по тоя въпрос нищо не казваш, а си знаеш едно и също... Да не говорим, че още с първия коментар се опитваш да се заядеш... Със сигурност имаш женски хормони, и само гледаш да търсиш тук внимание да те огрее от някой!

MaLkO_LuD94
21.09.2015 09:44

Не обичат фактите като им ги кажеш автоматично ставаш ''тъпо лапе" или пък нещо друго

Gopcho
21.09.2015 02:20

Ти му показваш с факти, той пак ... такива като него с лопата да ги ринеш,ама за футбол да спорите си е самоубийство за теб. Няма как да убедиш мухата, че меда е по-сладак от лайното, както и той да признае, че реал е най-подпирания отбор последните 6 години!

MaLkO_LuD94
21.09.2015 01:28

Като цяло като научиш правилата на играта тогава можеш да говориш на тема футбол *wink*

MaywhatherKING
21.09.2015 00:52

Като цяло ,от 2009 нямаш право да говориш за съдийство. Тоя мач срещу Челси беше пикът.

MaLkO_LuD94
20.09.2015 23:52

И нещо друго ако бях президент на Барса само заради Тер Щеген бих уволнил Енрике *cards*

Mesut213
20.09.2015 23:52

Втората дузпа не трябваше да бъде отсъдена, защото съдията си "вкара" автогол сам. Щом даваш дузпа при тази ситуация, трябва да свириш още една при положението с Ракитич. Когато сравним двете ситуации поне за мен тази на Ракитич клони повече към нарушение, но както и да е. Не казвам, че Меси симулира, то се видя, че го дръпна футболиста на Леванте, но лично според мен не бе достатъчно това, за да се свири дузпа. Радващото в случая е, че Меси успя да се разпише след пропуска от бялата точка, което донякъде ще намали критиките, а и направи страхотна асистенция при първия гол. Като цяло мачът бе доста лежерен и съответно скучен, но важни са трите точки.

MaLkO_LuD94
20.09.2015 23:57

Е от 3 положения 2 свириха това ми звучи като мечта в сравнение с последните мачове *beer*

Uigtfri
20.09.2015 23:46

Аристократичен успех. Първото полувреме го проспахме, подобно на двубоя срещу Малага. През второто настъпихме газта и закономерно взехме точките, макар и да имаше възможност това да стане далеч по-убедително.

Впрочем не знам Енрике какво вижда в това момче Гумбау, като един Сампер е две класи над него. Наблюдавах ги и двамата на турнето в САЩ, както и в доста мачове за втория отбор през миналия сезон и абсолютно никакво впечатление не ми направи първия. Серхи Сампер, ако не се лъжа ОБАЧЕ е ОПОРЕН полузащитник, а на тази позиция играят Бускетс и (ако се наложи) Масчерано, като в действителност може би това е причината да се стопира включването на Сампер в първия състав. Поне аз нямам друго обяснение.

Barca_Kahn
20.09.2015 23:45

Добра победа на ходом в Сряда определено ще ни е доста по-трудно дано успеем да вземем 3-те точки и съдийството да е нормално разбира се защото този сезон нещо очите им са наврени на друго място не на главата *smile*

Barca_Kahn
21.09.2015 00:22

Няма как Стеген да е на вратата и да нямаш притеснения или поне не и в тази му форма честно казано притеснява ме повече нападението 4 мача само 8 гола а защитата че си ни е зле от години не е тайна за никого *thumb_up*

ComsteR
20.09.2015 23:57

На Ходом? Бартра си беше нападател второто, Неймар Извади късмет при мешаната скара в наказателното, дузпите ги изпуснах, за мен трябва да те притеснява гола допуснат от Леванте.

MaLkO_LuD94
20.09.2015 23:42

Много посредствено първо полувреме и прилично 2-ро все пак 3-те точки са най-важните изненадаха ме и 2-те свирени дузпи в наша полза явно съдиите се засрамиха вече *thumb_up*