Бака донесе победа на Милан срещу Палермо в голов трилър (видео)

23:50
Бака донесе победа на Милан срещу Палермо в голов трилър (видео)
Милан победи Палермо с 3:2 на "Сан Сиро" в среща от четвъртия кръг на Серия А.

Главен съдия на двубоя бе Кармине Русо.

Българският национал Ивайло Чочев започна като титуляр за гостите и остана на терена през всичките 90 минути.

Росонерите откриха резултата в 21-та минута. След разбъркване в наказателното поле на сицилианците, Бонавентура с петичка намери Карлос Бака непокрит и нападателят с външен фалц прати топката в горния десен ъгъл на Сорентино.

Единадесет минути по-късно южняците изравниха. Куайсон центрира от корнер към границата на малкия пеналт. Диего Лопес изпусна Хилемак, който с глава прати кълбото в мрежата.

В 40-та минута ломбардският клуб отново поведе. Разписа се Бонавентура, който изпълни по перфектен начин пряк свободен удар, пласирайки топката в горния десен ъгъл на Палермо.

Тифозите на росонерите потрепериха, след като в 72-та минута Хилемак заби втория си гол в мача. Джилардино изведе съотборника си в атака сам срещу Лопес и шведът стреля под плонжа на вратаря, давайки надежда на сицилианците, че могат да вземат нещо от този мач.

Само три минути по-късно обаче Куцка центрира отдясно, а Карлос Бака с глава засече топката във вратата на гостите. Колумбиецът заби втория си гол в мача и оформи крайния резултат.

Милан записа втора победа от началото на сезона. Въпреки това, росонерите остават на точка зад сицилианците, които спечелиха 7 пункта в първите три кръга.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
20.09.2015 10:17

Баката е невероятен , какви пасове раздава само не е истина , почти компенсира сам липсата на класен атакуващ халф , той трябва да взима освен своята , но и заплатата на Хонда ... Уникално е как Михайлович успя да нахъса и да накара да играят такава разпасана пасмина от миналия сезон

Kalinho
20.09.2015 00:08

като цяло добре. Все пак продължавам да твърдя, че на Милан им трябва един халф от световна класа дори и Витсел си мисля, че щеше да свърши работа. Ако през зимния трансферен прозорец вземем халф и цент. защитник едно ниво над сегашните нещата поне за топ 3 ще се получат.