Бордо и Ливърпул не се победиха (видео)

21:50
Бордо и Ливърпул не се победиха (видео)
Отборите на Бордо и Ливърпул не успяха да се победят, след като завършиха наравно в мач от група "В" на Лига Европа. Двубоят на "Шабан Делма" приключи при резултат 1:1.
 
Мениджърът на червените Брендън Роджърс пусна в игра експериментален състав, след като не взе в групата за срещата във Франция голяма част от основните си играчи. Въпреки това обаче мърсисайдци успяха да вземат точка.
 
След нулево първо полувреме, Адам Лалана осигури предимство на Ливърпул, разписвайки се в 65-ата минута. В оставащото време до края на мача обаче жирондинците показаха дух и характер, за да се доберат до равенството с гол на Жусие в 81-ата минута.
 
В другия двубой от тази група Сион победи Рубин с 2:1. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kireto1232
17.09.2015 21:57

Първото полувреме безобразен Ливърпул без никакво настроение не показаха характер ,но второто играха по-добре и заслужено победиха изпуснаха и няколко положения можеха да поведат и с 2 ,3 гола разлика но ,все пак и Бордо първото полувреме не игра зле , а и както виждам БР отново не го интересува ЛЕ като видях колко младежи има в състава е добър резултат ! Но с тая игра нищо хубаво не ги чака ако играят и във Висшата лига като първото полувреме тази вечер с Бордо !