Завръщането на Харгрийвс за Юнайтед под въпрос

16:06
Завръщането на Харгрийвс за Юнайтед под въпрос
Халфът на Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс има опасност да прекрати кариерата си, след като стана ясно, че той все още не е успял да се възстанови от операциите си на двете колена и не е сигурно кога ще поднови тренировки със своя тим.

Лекарският щаб на "червените дяволи" очакваше бившият футболист на Байерн Мюнхен да бъде готов за участието на тима в "Ауди къп", която стартира днес, но по последни данни, полузащитникът е още в САЩ, където се подлага на рехабилитационни процедури.

Напомняме ви, че Харгрийвс не е играл в официален мач от Септември 2008 година, когато участва в дербито на "червените дяволи" с Челси на "Стамфорд бридж". Оттогава бившият национал на Англия се подложи на две операции на колената си. Първо през ноември той претърпя хирургическа интервенция на дясното си коляно, а през януари 2009 година и лявото коляно на играча бе оперирано.

Според медиите на Острова, изобщо не е сигурно дали халфът ще се завърне в игра, тъй като за тези седем месеца той би трябвало вече да се е възстановил напълно дори от най-тежките травми в колената си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Almalox
29.07.2009 17:05

Не няма той ще играе ... няма са отказваш ей *joking*

izid4o
29.07.2009 16:50

*sad* много добър играч
Саф ще трябва да му търси заместник ако не се възстанови