Локо Пд обяви цените на билетите за мача с Пирин

19:46
Локо Пд обяви цените на билетите за мача с Пирин
Привържениците на Локомотив Пловдив ще могат да гледат неделния мач срещу Пирин и от сектора за гости на Лаута. Двубоят от 9-ия кръг на „А“ група започва в 17,30 часа и за него ще бъде изцяло затворена Трибуна Спортклуб заради наложеното наказание на БФС.
 
Билетите за сектор „гости“ ще се продават на обичайното място на касите пред входа на стадиона и ще са на цена 7 лева. В сектора ще могат да влизат и привърженици на Локомотив, които имат закупена абонаментна карта за Трибуна Спортклуб.
 
Цените на билетите за Централната трибуна също си остават обичайните – 12 и 20 лева.
 
Ето каква е организацията около пропускателния режим на стадиона:
 
Подходът към Трибуна Спортклуб ще бъде отцепен от служители на реда още от паркинга до волейболната зала. Обръщаме внимание, че мачът Локомотив Пловдив – Пирин няма да започне, ако на Трибуна Спортклуб има дори един футболен запалянко.
 
Всички привърженици на черно-белите ще се пренасочват по алеята, която води до административната сграда и централната трибуна на стадион „Локомотив“.
 
Привържениците с абонаментни карти и билети за Централната трибуна, както и журналистите, ще влизат от обичайния вход за този сектор.
 
Привържениците, които имат закупени билети от 7 лева, ще преминават покрай паркинга зад административната сграда и ще се насочват към входа за гостуващия сектор.
 
За феновете на Пирин е отделен специален сектор, непосредствено до Трибуна Спортклуб. Между този отцепен сектор и сектора за гости, който сега ще бъде с привърженици на Локомотив, е осигурена голяма буферна зона, каквото е изискването на полицията. Привържениците на Пирин ще влизат през южния вход на Трибуна Спортклуб и ще следват указанията на органите на реда. Билетите за феновете от Благоевград са също на обичайната цена от 10 лева. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация